Curs valutar BNR azi, 1 februarie 2019. Euro a crescut din nou!

Ana Chivu   
în Curs BNR
01/02/2019, 12:30
Curs valutar BNR azi, 1 februarie 2019. Euro a crescut din nou! GALERIE FOTO
Ce indică pentru azi, 1 februarie, cursul valutar BNR?

Cursul valutar de azi, 1 februarie, indicat de Banca Națională a României, arată că moneda europeană are din nou parte de o creștere. Euro începe ziua cu o valoare mai mare față de valoarea precedentă, de 4.73 lei/euro. Pe data de 25 ianuarie, moneda în cauză a atins cel mai ridicat nivel din istorie, ajungând la valoarea de 4,7648 de lei/euro. „BNR nu va participa astăzi la discuția din Comisia Economică din Senat pentru că este nevoie mai întâi de o întâlnire cu Ministerul de Finanțe în cadrul Comitetului Național de supraveghere macroprudențială, după cum a declarat aseară și domnul consilier Valcov.

BNR este deschisă la dialog, la clarificarea chestiunilor în discuție bineînțeles și în Parlament și consider că se poate găsi un cadru mai adecvat acestei întâlniri decât cel creat de domnul Zamfir, care să nu plece de la un șir de fake news-uri lansate fără probe”, a declarat purtătorul de cuvânt al Băncii Naționale a României.

Curs valutar BNR azi, 1 februarie. La cât a ajuns moneda europeană?

Cursul valutar pentru ai, 1 februarie arătat de Banca Națională a României indică faptul că ROBOR calculat la 3 luni a rămas ieri, 31 ianuarie, la 3,56%. ROBOR calculat la 6 luni a stagnat la 3,29%.

Curs valutar pentru azi, 1 februarie, indicat de BNR.
Curs valutar pentru azi, 1 februarie, indicat de BNR.

Curs BNR pentru Euro

Valoarea euro
Valoarea euro curs BNR azi, 1 februarie

Banca Națională a României a arătat azi, în cursul valutar, că moneda europeană a ajuns la 4.7348 de lei/euro, cu o variație de -0.0207.

Curs BNR pentru Dolar

Valoarea dolar american
Valoare dolar american

BNR anunță că dolarul a ajuns azi, 1 febuarie,la valoarea de 4.1265 de lei/dolar , cu variația de -0.0335.

Curs valutar BNR pentru Lira sterlină și Franc Elvețian

 Valoarea Lira sterlină Franc elvețian
Valoarea Lira sterlină Franc elvețian

Banca Națională a României a indicat că Lira sterlină are azi, 1 februarie 5.4214, cu variația de -0.0284, iar Francul elvețian a atins valoarea de 4.1557 de lei/franc elvețian, cu o variație de -0.0211.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×