Video scandalos! Cum se face curățenie în Spitalul Bagdasar Arseni cu un mop murdar

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
12/01/2020, 18:24
Video scandalos! Cum se face curățenie în Spitalul Bagdasar Arseni cu un mop murdar
Cum se face curățenie în Spitalul Bagdasar Arseni cu un mop jegos *foto: captură facebook

Deputatul USR, Emanuel Ungureanu, continuă cu dezvăluirile șocante din spitalele din România. De data aceasta, parlamentarul a prezentat imagini pe care i le-a trimis un cetățean internat la Spitalul Bagdasar-Arseni.

În imagini se poate vedea cum femeile de serviciu fac curățenie în unitatea medicală folosindu-se de un mop care era extrem de murdar, fapt ce a stârnit furia lui Ungureanu, dar și a cititorilor săi.

Cum se face curățenia în Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală

Emanuel Ungureanu cere ca instrumentele de curățenie să respecte normele de igienă: „Cu aceleași instrumente infecte se face așa zisa curățenie și prin saloane. Este imperios necesar ca Ministerul Sănătății să mobilizeze urgent resursele necesare ca în spitalele României să fie instruite infirmierele cu reguli de igienă draconice”, a spus deputatul.

Partea plină a paharului, în viziunea lui Ungureanu, este faptul că cetățenii au început să aibă grijă de spitale: „O singură veste bună azi, cetățeanul care mi-a trimis imaginile, nu a mai suportat jegul și bătaia de joc! Trebuie să ne educăm pentru că și MIZERIA ucide în spitalele României nu doar incompetența și corupția!”

În schimb, conducerea spitalului nu își asumă nicio vină pe acest subiect: „Conducerea Spitalului neagă orice responsabilitate pentru mopul jegos care umblă pe pereți de unul singur.

De vină ar fi o firmă de curățenie contractată de spital ale cărei infirmiere au făcut ce trebuie, așa se șterg pereții. Nu am cuvinte dar aștept raportul DSP București în acest caz!”, a spus Emanuel Ungureanu.

NIMIC ȘOCANT!Update! Conducerea Spitalului neagă orice responsabilitate pentru mopul jegos care umblă pe pereți de…

Gepostet von Emanuel Ungureanu – Deputat USR am Sonntag, 12. Januar 2020

Emanuel Ungureanu (USR) a fost cel care a prezentat cazul Beurean

 

 

Reamintim că în 2016, la spitalul Bagdasar-Arseni a avut loc o anchetă a Ministerului Sănătății, după ce un bărbat rănit într-un accident de parapantă, s-a infectat cu bacterii intraspitalicești.

Nu este primul caz pe care Emanuel Ungureanu îl dă în vileag în ultima vreme. El este cel care a prezentat și cazul femeii de la Spitalul Floreasca, arsă de vie de către echipa condusă de chirurgul Beurean.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×