Cuplul de aur al anului 2020. Zodiile care vor îndeplini tot ce îşi propun, dacă îşi unesc forţele

Dan Suta   
în Horoscop
26/10/2019, 16:47
Cuplul de aur al anului 2020. Zodiile care vor îndeplini tot ce îşi propun, dacă îşi unesc forţele
Cuplul de aur al anului 2020, format dintre Fecioară și Berbec. Sursa foto: i.thehoroscope.ro

Cuplul de aur al anului 2020 va reuși să atingă împreună cele mai înalte țeluri pe care le au. În 2020, cea mai bună compatibilitate pentru succes va fi între o zodie de pământ și una de foc, iar ceea ce este cu totul curios este că aceeași zodie va fi protejată de astre pentru a treia oară la rând.

Cuplul de aur al anului 2020: Fecioară și Berbec

Anul trecut, cuplul de aur a fost formată din Fecioară și Scorpion, iar în anul 2018 din Fecioară și Leu. Ei bine, Fecioara continuă să fie cea mai favorizată de astre și în anul 2020, doar că de data aceasta va trebui să își schimbe partenerul dacă vor să cucerească lumea. Ei bine, pentru Fecioară, complicele ideal pentru a obține succes după succes în 2020 va fi… Berbecul!

Cu această ocazie, Berbecul intră sub protecție divină, iar perechea pe care o va face cu Fecioara va fi una care va sparge toate tiparele. Berbecul are înflăcărarea, pasiunea și determinarea de care are nevoie un nativ Fecioară, iar persoana născută în zodia de pământ are ca puncte forte comunicarea, inteligența intuitivă și anduranța. Sunt printre nativii care pot face foarte mulți bani împreună, dacă aleg să se asocieze.

Fecioare, favorita astrelor până în 2026. Din 2027 intră în forță Taurul

Berbecul este extrem de încăpățânat, însă Fecioara reușește să înțeleagă acest tip de încăpățânare, căci și acest nativ are multe momente în care nu vrea să renunțe ușor la ideile sale. Cei doi se potrivesc de minune dacă vine vorba despre o rețetă a succesului care să dea roade. Fecioara vine cu ideile geniale și cu capacitatea de muncă, iar Berbecul vine cu rezistența și cu designul pașilor ce trebuie făcuți pentru ca totul să iasă perfect.

Îți prezentăm mai jos care vor fi cuplurile de aur ale anilor următori. Fecioara va continua să fie una dintre favorizate până cel puțin în anul 2026:

  • cuplul de aur al anului 2021: Fecioară și Leu (Leul revine pe harta succesului după o absență de 2 ani);
  • cuplul de aur al anului 2022: Fecioară și Taur (Taurul a mai avut această onoare în anul 2015);
  • cuplul de aur al anului 2023: Fecioară și Berbec (nativul de foc revine și el);
  • cuplul de aur al anului 2024: Fecioară și Gemeni (sunt favorizați la acest capitol cei care activează în domeniul artistic);
  • cuplul de aur al anului 2025: Fecioară și Leu (Leul vine în 2025 cu banii, Fecioara cu ideile);
  • cuplul de aur al anului 2026: Fecioară și Rac (o reîntâlnire astrală specială, mai ales pentru persoanele care lucrează în domeniile științelor exacte);
  • cuplul de aur al anului 2027: Scorpion și Taur (Taurul este șeful, Scorpionul executantul);
  • cuplul de aur al anului 2028: Capricorn și Taur (Capricornul revine pe harta succesului absolut după o absență destul de mare);
  • cuplul de aur al anului 2029: Taur și Balanță (o combinație aparent imposibilă, dar care va da rezultate);
  • cuplul de aur al anului 2030: Balanță și Vărsător (zodiile de aer vor fi la putere atunci).

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×