Cele 4 zodii care vor avea noroc până la finalul anului! Două dintre ele sunt Leul și Fecioara

Dan Suta   
în Horoscop
26/10/2019, 14:57
Cele 4 zodii care vor avea noroc până la finalul anului! Două dintre ele sunt Leul și Fecioara
4 zodii vor avea un noroc uriaș până la finalul anului. Sursa foto: Youtube

4 zodii vor fi ”lovite” de noroc până la finalul anului! Vor încheia această perioadă în gloria binemeritată și vor face o serie de schimbări mai ales cu privire la viața lor sentimentală. Mai mult de atât, norocul nu se va încheia pe 31 decembrie, în ultima zi din 2019, ci se poate spune că abia de acum se deschid porțile succesului pentru aceștia.

4 zodii au parte de două luni norocoase

Este vorba despre zodiile Leu, Fecioară, Săgetător și Berbec. Leul va avea o singură mare problemă în tot binele care i se va întâmpla: vremea. Din cauza venirii iernii, anotimp pe care nu îl au prea tare la suflet, acești nativi pot fi extrem de recalcitranți. Tocmai de aici poate veni și îndărătnicia cu care vor munci, dorind să acopere această neplăcere a frigului. Iar munca lor va da roade neașteptate.

Fecioara nu va avea surprize mari din punct de vedere financiar. Se poate spune că se va stabiliza, dar cele mai multe schimbări vin din partea lui Cupidon, chiar în luna cadourilor. O nouă dragoste bate la inima acestui semn zodiacal și tare bine îi va fi! Cât despre celelalte două zodii de foc (Berbec și Săgetător) ambele vor avea noroc la negocieri, în special acei Berbeci și acei Săgetători care au afaceri sub mână.

Berbecii se mai temperează

Relațiile cu cei din jur se vor îmbunătăți mai ales pentru complicații, aroganții de multe ori și căpoșii Berbeci. Persoanele din jur le mai taie din coarnele cu care se aruncă în față, atacând, reducând astfel din atitudinea lor refractară, defensivă de cele mai multe ori. Își vor da seama că de multe ori se apără de cine nu trebuie și atunci când nu trebuie. Deci lucrurile evoluează în bine. Și Săgetătorii vor avea un final de an benefic, unul al împăcărilor și al câștigurilor financiare.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×