Cum vrea PSD-ul să blocheze Guvernul Ludovic Orban! Mircea Badea: „Este o idee genială”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
16/10/2019, 17:03
Cum vrea PSD-ul să blocheze Guvernul Ludovic Orban! Mircea Badea: „Este o idee genială” GALERIE FOTO
Marcel Ciolacu a anunțat următorul pas al social democraților. Sursa foto - facebook

S-a aflat și cum vrea PSD-ul să blocheze Guvernul Ludovic Orban! Astfel, chiar președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu a spus, la puține momente după anunțul lui Klaus Iohannis legat de numele premierului, că actuala putere trebuie mai întâi de toate să-și asigure cvorumul în Parlament. În caz contrar, PSD nu participă la ședința de învestitură. Ciolacu este convins că liberalii și celelalte partide care au susținut moțiunea de cenzură nu vor avea prea curând cvorum.

Cum vrea PSD-ul să blocheze Guvernul Ludovic Orban!

Cu toate acestea, Ciolacu crede că nu  se va ajunge la alegeri anticipate. Mircea Badea merge şi el pe aceeaşi idee şi crede că social democraţii au avut, pur şi simplu, o idee genială. Jurnalistul Antenei 3 a aplaudat la scenă deschisă reacţia PSD-ului după căderea guvernului. ”PSD a avut o idee genială și anume că nu asigură cvorum. Dacă nu este cvorum, nu este cvorum.

Nu pică Guvernul, pur și simplu nu se întâmplă nimic. Este exact cum au făcut la CSM pentru a nu o pune pe Adina Florea șefă la SIIJ, tot din lipsă de cvorum. Mi se pare o idee genială. Nu se pune că a picat Guvernul. Dăncilă poate să-l țină pe Iohannis fără cvorum cât vrea. Dacă le iese manevra asta celor de la PSD… mi se pare foarte tare!

Cum vrea PSD-ul să blocheze Guvernul Ludovic Orban! Cvorum
PSD-ul nu vrea să asigure cvorum. Sursa foto – facebook

Mircea Badea: „Este o idee genială”

Se alege praful de alura de tătuc a lui Klaus Iohannis care zicea că a dat jos Guvernul”, a zis Mircea Badea la Antena 3 despre mișcarea pe care se pregătesc să o facă social democrații. Vă reamintim că săptămâna trecută, moțiunea de cenzură a liberalilor a trecut și guvernul condus de Viorica Dăncilă a fost nevoit să predea cheile ministerelor. Deocamdată, PNL nu s-a instalat, ci se află încă în faza de construcție.

Klaus Iohannis l-a numit premier pe Ludovic Orban şi acesta are la dispoziție 10 zile pentru a veni cu o propunere de cabinet. Rămâne de văzut dacă va avea și cvorum pentru a putea ajunge la o eventuală învestitură

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×