Cum va arăta luna mai din punct de vedere numerologic: se încheie un ciclu al omenirii

Dan Suta   
în Horoscop
23/04/2020, 17:05
Cum va arăta luna mai din punct de vedere numerologic: se încheie un ciclu al omenirii
În luna mai se încheie un ciclu al omenirii, din punct de vedere numerologic. Sursa foto: pixabay.com

Luna mai va fi una extrem de interesantă din punct de vedere numerologic. Această lună, a cincea din an, va sta sub cifra 9, care în numerologie semnifică sfârșitul unui ciclu.

Luna mai, una a sfârșiturilor pe mai multe planuri

Cifra lunii se calculează adunând luna cu cifrele care compun anul. Astfel că 5 + 2 + 0 + 2 + 0 = 9. În numerologie, 9 este sfârșitul unei etape, momentul culminant care clarifică toate lucrurile pe care nu am reușit să le rezolvăm de-a lungul unei etape.

Așadar, din iunie vom păși într-o nouă eră, însă până atunci, să vedem ce ne așteaptă în luna mai.

Din iunie, ne așteaptă o lume nouă

Sfârșitul unui ciclu poate presupune orice eveniment care trebuia să ajungă la un final. Multe persoane se vor despărți, își vor schimba locul de muncă sau pur și simplu o vor lua pe un alt drum în viață.

Perioada aceasta este una de introspecție pentru întreaga planetă, așa că în luna mai nu vom face altceva decât să tragem niște concluzii în legătură cu ce ar trebui să schimbăm cu adevărat la viața noastră.

Nu va fi ușor pentru toată lumea, avertizează numerologii din întreaga planetă. Lucrurile se vor schimba radical mai ales pentru cei care s-au săturat de așteptări.

Persoanele care au în compoziția datei nașterii cifra 9 sunt avantajate și vor primi un ajutor divin taman în momentele în care nu se vor aștepta.

Ca aspect general, luna mai va fi una bună pentru persoanele care finalizează studii, își caută un nou loc de muncă sau pur și simplu au un plan de viață care implică mai mult de două persoane.

Se vor tranșa multe chestiuni de natură economică, politică și socială peste tot în lume. Din iunie, însă, vom intra într-o nouă etapă cu un bagaj mai mare de cunoștințe și cu așteptări ridicate în urma situației prin care am trecut cu toții în ultimele 2-3 luni.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×