Cele 4 zodii norocoase în mai 2020. Destinul le surâde chiar din prima zi a lunii

Dan Suta   
în Horoscop
23/04/2020, 12:42
Cele 4 zodii norocoase în mai 2020. Destinul le surâde chiar din prima zi a lunii
4 zodii sunt norocoase în luna mai 2020. Sursa foto: pixabay.com

4 zodii vor fi norocoase în mai 2020, chiar din prima zi a lunii. Pentru ele se deschid porțile succesului atât în dragoste cât și în carieră.

Zodii norocoase în luna mai 2020: Rac, Fecioară, Săgetător și Capricorn

Zodia Rac va depăși cu bine perioada critică provocată de pandemie. Va ieși mai întărită, cu un psihic puternic și o disponibilitate pentru a face marile schimbări mai mare ca niciodată.

Acest nativ de apă este bine poziționat din punct de vedere astrologic în sectorul amoros. Lucrurile capătă o cu totul altă turnură, iar unii dintre Raci e posibil chiar să se logodească în a doua jumătate a ultimei luni de primăvară.

Capricornii trec prin marea transformare a vieții lor

Zodia Fecioară continuă să fie sub protecție divină și în luna mai. Nativul de pământ trece deja prin transformări spectaculoase, în sensul că începe să vadă viața cu alți ochi și găsește motive de fericire în cele mai mici lucruri.

Săgetătorul capătă și el forță și se trezește cu vești bune chiar de la 1 mai. Unii dintre nativii de foc se vor bucura de importante resurse financiare. E posibil să le crească salariul sau să pună mâna pe niște contracte importante, în cazul celor care sunt antreprenori.

Pe plan sentimental, Săgetătorii vor fi ceva mai relaxați, mai echilibrați, mai deschiși spre dialog, mai cumpătați totodată în a da verdicte, în a o face pe judecătorii.

Zodii norocoase în luna mai. Capricornii sunt, de departe, cei mai norocoși în cea de-a cincea lună din acest an. Nativii de pământ vor bifa succes după succes pe toate planurile. Munca pe care au depus-o în primele luni ale anului se vede acum în rezultate spectaculoase.

E foarte probabil ca unii dintre Capricorni să își găsească și dragostea în luna mai. Devin extrem de carismatici, mai puțin distanți și reci cum sunt de obicei. Practic, schimbarea lor de atitudine este una bună, căci se apropie, în sfârșit, mai mult de oameni. Renunță la timiditate și devin, așadar, mai sociabili.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×