Cum trăiește Iulia Vântur pandemia de coronavirus! Iubita lui Salman Khan este izolată într-o casă de vacanță: „Nu am de ce să mă plâng”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
04/05/2020, 11:16
Cum trăiește Iulia Vântur pandemia de coronavirus! Iubita lui Salman Khan este izolată într-o casă de vacanță: „Nu am de ce să mă plâng”
Iulia Vântur s-a izolat împreună cu iubitul și câțiva membri ai familiei într-o casă de vacanță din afara Mumbaiului. Sursa foto: click.ro

De când a decis să părăsească meleagurile natale pentru a-și urma visul de a deveni un star bollywoodian, fiecare zi este pentru Iulia Vântur o adevărată aventură. Iar dacă vă gândeați că peripețiile au luat o mică pauză odată cu pandemia de coronavirus, ei bine, trebuie să știți că lucrurile nu stau chiar așa. De la mii de kilometri distanță, fosta prezentatoare TV își păstrează vie speranța că în curând vom trăi vremuri mai bune.

Iulia Vântur, izolată într-o casă de vacanță: „Sunt binecuvântată”

Chiar dacă au trecut deja două luni de când se află în izolare, fosta prezentatoare TV nu resimte foarte mult șocul acestei perioade, pentru că zona în care se află superba casă de vacanță din afara orașului Mumbai îi oferă o oarecare libertate de mișcare. În plus, are alături câteva persoane dragi, în frunte cu iubitul său, celebrul actor și regizor indian Salman Khan, așa că tot răul e spre bine.

Gândurile sale se îndreaptă, însă, spre cei mai puțini norocoși, care locuiesc „într-o cămăruță închisă, cu multe alte suflete”. Din cauza sărăciei, acești oameni sunt obligați să încalce restricțiile impuse de autorități, riscându-și astfel propria sănătate pentru a avea ce pune pe masă familiilor care îi așteaptă acasă.

În India, pandemia se resimte ca peste tot în lume, cu frică în tocul ușii, dar și cu speranța că vom trece repede peste asta. Unii au înțeles gravitatea situației, i-au luat toate măsurile de precauție, alții bravează inconștient și iresponsabil și ies pe străzi, motiv pentru care poliția devine agresivă, pentru a putea păstra controlul.

Este trist să văd acest cerc vicios. Sărăcia îi forțează pe oameni să iasă din casă. Sunt familii numeroase, care locuiesc într-o cămăruță, care nu au ce să pună pe masă pentru că nu mai au unde să muncească  cu  ziua,  așa  cum  erau obișnuiți să trăiască. Unii oameni se luptă pentru supraviețuire în India.

Este greu de controlat răspândirea virusului într-o țară cu o populație atât de numeroasă ca India, deși s-au luat măsuri eficiente. Eu sunt binecuvântată, nu am de ce să mă plâng.

Lockdown-ul total m-a prins la o casă de vacanță, în afara Mumbaiului, unde suntem complet izolați. Din fericire, locul ne permite să ne mișcăm. Mă gândesc cu tristețe și cu vinovăție la toți acei oameni care locuiesc într-o cămăruță închisă, cu multe alte suflete”, a dezvăluit Iulia Vântur pentru revista VIVA.

Cum se desfășoară viața fostei prezentatoare TV în izolare

Pentru a-și proteja sănătatea și, implicit, pentru ca toți cei dragi să fie în siguranță până când pandemia va lua sfârșit, frumoasa noastră româncă își petrece tot timpul izolată în mijlocul junglei. Din exterior, are contact doar cu persoana care îi aprovizionează, iar toate produsele sunt dezinfectate ca la carte.

Am încercat să-mi formez o rutină și în izolare. Chiar dacă toate proiectele au înghețat din cauza pandemiei, eu încerc să-mi folosesc timpul pentru a-mi dezvolta diverse aptitudini. Fac în fiecare zi practică vocală, singură sau cu coach-ul meu din UK (eram obișnuită să fac ore online), fac sală,  cardio, mișcare – înțeleg că e o binecuvântare să am spațiu de desfășurare –, echitație, pictură, citesc,  învăț diverse de pe YouTube.

Învăț cântece noi. Îmi țin întâlnirile prin telefon, video call. Slavă Domnului, tehnologia ne salvează! Suntem norocoși să trăim în aceste vremuri în care totul e accesibil printr-un click, inclusiv oamenii dragi. Acum, totul se poate face prin internet. Aproape totul. Imaginează-ți cum ar fi fost pandemia asta fără telefon și internet!”, a mai spus Iulia Vântur.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×