Cum și-a numit o mamă gemenii. Femeia a ales nume care să-i amintească de pandemia de coronavirus

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
05/04/2020, 09:00
Cum și-a numit o mamă gemenii. Femeia a ales nume care să-i amintească de pandemia de coronavirus
Cum și-a numit o mamă gemenii. Femeia a ales nume care să-i amintească de pandemia de coronavirus. Sursa foto: pixabay.com

O proaspătă mămică din India care s-a confruntat cu numeroase greutăți în timpul sarcinii din cauza pandemiei de coronavirus a luat o decizie neașteptată. Femeia și-a numit gemenii după virusul din China ca să-i amintească de această perioadă dificilă.

O mamă din India și-a numit gemenii Corona și Covid

Preeti Verma este o femeie în vârstă de 27 de ani din Chhattisgarh, India Centrală, care a luat o decizie de-a dreptul surprinzătoare în privința numelor copiilor săi. Proaspăta mămică a adus pe lume o pereche de gemeni după ce s-a confruntat cu mai multe greutăți din cauza pandemiei de coronavirus. 

Tânăra mamă și-a numit fiica Corona, în timp ce băiatul a primit la naștere numele Covid. Femeia a mărturisit că a luat această hotărâre pentru a-i aminti de greutățile prin care a fost nevoită să treacă din cauza acestui virus care a apărut pentru prima dată în China, în decembrie 2019.

Preeti Verma și soțul ei și-au dorit să-și amintească ziua nașterii

Într-un interviu realizat pentru Daily Star femeia din India a mărturisit că a ajuns la această concluzie după ce s-a consultat cu soțul ei. Pretti Verma a mărturisit că numele au fost alese și pentru a face din ziua venirii pe lume a gemenilor una memorabilă.

„Nașterea a avut loc după ce ne-am confruntat cu mai multe dificultăți și, prin urmare, eu și soțul meu am dorit să facem ziua memorabilă.

Într-adevăr, virusul este periculos și poate pune viața în pericol, dar focarul i-a determinat pe oameni să se concentreze asupra igienizării, igienei și să nu mai încalce alte obiceiuri bune. Astfel, ne-am gândit la aceste nume”, a povestit tânăra mamă. 

Femeia a mai precizat că nu exclude schimbarea numelor copiilor atunci când vor mai crește și cel mai probabil gemenii vor primi prenume ceva mai convenționale.

1,3 milioane de locuitori din India au fost blocați în propriile locuințe timp de 21 de zile din cauza noului tip de coronavirus care s-a extins la nivel mondial. Până acum aproape un milion de oameni au fost infectați cu COVID-19 la nivel mondial și 50.000 și-au pierdut viața. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×