Cum și-a anunțat o tânără bunicul că s-a logodit în plină pandemie de coronavirus. FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
20/04/2020, 14:34
Cum și-a anunțat o tânără bunicul că s-a logodit în plină pandemie de coronavirus. FOTO
Cum și-a anunțat o tânără bunicul că s-a logodit în plină pandemie de coronavirus. Sursa foto: Facebook

O tânără în vârstă de 21 de ani din Carolina de Nord a ținut să împărtășească vestea logodnei cu toată lumea, inclusiv cu bunicul ei care se află în carantină într-un azil de bătrâni. Povestea impresionantă a celor doi a făcut înconjurul lumii și i-a înlăcrimat pe internauți.

O tânără din Carolina de Nord i-a dat bunicului ei aflat în carantină o veste emoționantă

Pandemia nu ține cont de viața noastră personală, însă nimic nu a stat în calea unei tinere din Carolina de Nord să se logodească. Scena cu adevărat emoționantă s-a petrecut însă atunci când Carly Boyd în vârstă de 21 de ani a decis să împărtășească frumoasa veste și cu bunicul ei carantina într-un azil de bătrâni.

Shelton Mahala, în vârstă de 87 de ani, a observat cum într-o zi la fereastra camerei sale de la centrul pentru bătrâni „Premier Living & Rehab” a apărut nepoata care i-a transmis că s-a logodit, iar în cel mai scurt timp urmează să se căsătorească.

„Am alergat în jurul clădirii și, când am ajuns la geam, i-am arătat inelul. Și-a dat seama imediat că m-am logodit. Era atât de fericit și m-a întrebat când e nunta”, a mărturisit tânără în presa de peste Ocean.

Moment emoționant petrecut la un azil de bătrâni din Carolina de Nord

Momentul emoționant dintre viitoarea mireasă și bunicul ei a fost surprins de angajații azilului de bătrâni din America.

Mai multe imagini cu cei doi protagoniști au fost postate pe rețelele de socializare, iar foarte mulți oameni au rămas impresionați de gestul tinerei.

„Știu că el nu se simte bine din cauza restricțiilor. Ne-am transmis reciproc cât de mult ne iubim, a fost un moment foarte emoționant”, a mai spus Carly Boyd.

În altă ordine de idei, tânăra spera ca povestea ei să inspire cât mai mulți oameni din întreaga lume care trebuie să ia foarte în serios acest virus care continuă să facă victime.

Totodată, Carly Boyd a mai subliniat faptul că persoanele în vârstă sunt mult mai vulnerabile în fața acestei boli de aceea trebuie protejați.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×