Cum se simte Nikita după ce a făcut infarct: „Această icoană mi-a purtat noroc”

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
22/08/2019, 15:19
Cum se simte Nikita după ce a făcut infarct: „Această icoană mi-a purtat noroc”
Nikita spune că e în viață datorită lui Arsenie Boca. Sursa foto: ph-online.ro

Nikita spune că s-a vindecat datorită unei icoane cu Arsenie Boca! Fosta vedetă a OTV-ului, cea care apărea noapte de noapte în platourile de televiziune la Dan Diaconescu Direct și Un Show Păcătos este stabilită în Lleida, Spania, de ceva ani. Mihaela Nicoleta Ispas i-a surprins pe prietenii ei de pe Facebook cu o postare… evlavioasă!

Nikita a prezentat icoana care i-a adus minuni în viață

„Această icoană mi-a purtat noroc, pe care o port mereu în geantă la mine. Părintele Arsenie Boca face minuni în rugăciunile rostite. Nu încetaţi să vă rugaţi. Dumnezeu să vă binecuvânateze pe fiecare în parte, copii, familie şi tot ce iubiţi dumneavoastră. Amin”, a scris Nikita pe pagina ei de Facebook.

Nikita povestise că a suferit un infarct și că a fost inconștientă vreme de mai bine de trei ori. Apoi, fosta vedetă a show-urilor de noapte de la noi a apărut și a spus că și-a revenit datorită rugăciunilor ei intense și a icoanei pe care o poartă tot timpul cu ea.

Nikita
Postarea Nikitei, care a fost ștearsă ulterior. Sursa foto: Facebook Nicoleta Mihaela Ispas

„Dacă nu ajungeau Salvarea şi Poliţia acasă la mine, astăzi nu mai existam. Vă spun sincer. Mulţumesc Bunului Dumnezeu că e acolo unde ai nevoie. Mulţumesc iubitului meu, cât şi colegilor care au avut grijă de copii, în timp eu nu mai ştiam de mine trei ore”, a declarat Nikita pe Facebook.

Nikita a devenit celebră după ce s-a luptat în ring cu Anca Ioniță, cunoscută sub numele de scenă Savarina. Cele două au întreținut un conflict mediatic uriaș la sfârșitul anilor 1990 și începutul anilor 2000. După aceea, cele două au îngropat securea războiului și și-au urmat parcursul firesc al vieții, fiecare pe drumul ei.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×