Cum se simte Irina Rimes după ce a fost operată de urgență! Urmează sa fie externată

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
31/12/2019, 18:58
Cum se simte Irina Rimes după ce a fost operată de urgență! Urmează sa fie externată
Irina Rimes a ieșit din operație și se simte bine. Sursa foto: stirescu.ro

Operația la care a fost supusă Irina Rimes în ultima zi din an s-a încheiat, iar vedeta este în afara oricărui pericol, după cum a mărturisit unul dintre apropiaii cântăreței, pentru Pro TV.

Irina Rimes a ieșit din operație și se simte bine

Irina Rimes și-a speriat fanii chiar în seara de Revelion, după ce a postat un mesaj pe o rețea de socializare prin care își anunța prietenii virtuali că urmează să fie operată de urgență.

“Bună dimineața, dragii mei. Bine, mai puțin bună pentru mine. Eu, care m-am trezit la spital, internată. Fac acest video ca să spun că-mi tare nespus de rău să anunț că programul meu din seara asta de la Iași se anulează.

Irina Rimes urma să susțină un concert în seara de Revelion la Iași

Am fost internată aseară în spital, cu o problemă gravă de sănătate. Medicii nu mă lasă să plec acasă, pentru că am hemoragie internă. În câteva, probabil în două sau trei ore intru în operație. Să-mi țineți pumnii și vreau încă o dată să spun că-mi pare extrem de rău că nu sunt acolo în noaptea de Revelion”, a spus Irina Rimes pe story.

Încă nu se cunosc motivele pentru care Irina Rimes a ajuns la spital cu hemoragie internă, însă cert este că medicii i-au interzis să mai plece, după ce au consultat-o. Au programat-o imediat pentru operație, pentru oprirea hemoragiei interne care îi punea viața în pericol.

Imediat după ce Irina Rimes a ieșit din sala de operație, o persoană apropiată ei a declarat în exclusivitate pentru protv.ro că operația a decurs bine, artista se simte bine și va fi externată în scurt timp.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×