Cum să înmoi untul în doar câteva secunde! Trucul care s-a viralizat pe Internet!

Raluca Ogaru    Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
31/08/2018, 13:41
Cum să înmoi untul în doar câteva secunde! Trucul care s-a viralizat pe Internet!
Cum sa inmoi untul rapid! Secretul a fost aflat!

Internetul este plin de experimente care mai de care, însă unul dintre acestea se pare că a fost mai întâi descoperit de o simplă gospodină, care a aflat, din întâmplare, cum să înmoaie untul într-un timp record!

În timp ce pregătea ceva de mâncare, o femeie s-a gândit să pună un pahar peste o bucată de unt pe care tocmai o scosese din frigider, ca să o protejeze de muștele din bucătărie. Sub ochii ei, în doar câteva secunde, s-a întâmplat ceva incredibil!

Citește și 8 trucuri pentru a scăpa de balonare

Citește și “Tânără sexy, caut un bărbat care să mă lase gravidă!” Elena a viralizat internetul cu anunţul ăsta! Foto

Clipul ”Cum să înmoi untul în câteva secunde” s-a viralizat pe Internet

Gospodina noastră s-a întors apoi la mâncarea ei, a tăiat ceva ceapă, a amestecat puțin în varză, sau ce mâncare făcea ea, iar când și-a întors privirea a rămas șocată! Bucata de unt care era aproape înghețată se muiase, își schimbase culoarea și era numai bună de tăiat și de întins pe pâine. Femeia și-a chemat imediat copiii flămânzi la masă, unde au servit unt proaspăt și moale, cu lapte și dulceață. Femeia care a aflat cum să înmoi untul în câteva secunde nu a păstrat doar pentru ea experiența, ci a povestit și prietenelor sale întîmplarea cu untul scos din frigider, așa că povestea ei a ajuns la din ce în ce mai multe femei și bărbați din toată lumea, până când cineva a postat pe youtube experimentul respectiv. Clipul ”cum să înmoi untul în câteva secunde” a ajuns rapid la aproape 5 milioane de vizualizări!

Așa că data viitoare când vrei să mănânci unt dar acesta este prea tare, tot ce ai de făcut este să pui apă fierbinte într-un pahar timp de câteva secunde, apoi să o verși și cu paharul gol să acoperi bucata de unt. Căldura emanată de sticlă va încălzi imediat ceea ce ai pus în interior, iar tu vei avea parte de un mic dejun delicios, în doar câteva secunde!

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×