“Tânără sexy, caut un bărbat care să mă lase gravidă!” Elena a viralizat internetul cu anunţul ăsta! Foto

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
12/05/2018, 21:33
“Tânără sexy, caut un bărbat care să mă lase gravidă!” Elena a viralizat internetul cu anunţul ăsta! Foto GALERIE FOTO

O tînără din Rusia care a vrut să scape de insistenţele mamei ei, a decis să posteze un mesaj pe internet prin care îşi anunţă că vrea un bărbat care să îi dăruiască un copil, chiar dacă între ei nu va fi o relaţie stabilă. 

Tînăra se numeşte Elena Komleva, din Celiabinsk, în sudul Rusiei şi a declarat că e gata să îi îndeplinească dorinţa mamei ei, care are sarcina de a selecta candidaţii:

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINI CU TÎNĂRA 

Mama mea are nevoie de nepoţi, pentru a le dărui toate hainuţele de copii pe care le-a colecţionat de-a lungul timpului. Dar nimeni nu vrea să se însoare cu mine. Aşadar, dacă sînteti tînăr, puternic şi sănătos, contactaţi-mă. Mama mea va selecta candidaţii şi va anunţa cîştigătorul”, a scris tînăra pe internet la acea vreme.

Fata a postat imagini sexy şi a  fost invadată de mesaje de la sute de bărbaţi, dornici să ajute. Unii au fost însă contrariaţi de comportamentul mamei: „“Hmmm, o femeie neajutorată, sînt aici să o ajut!”, “Sînt tînăr, sănătos şi puternic şi gata să te ajut!”, “Aş fi dornic să te ajut, însă mama ta e un coşmar!” Surpriză: ea nu este nici acum gravidă, iar de transformat s-a transformat într-o femeie foarte frumoasă.        

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×