Cum s-au îmbrăcat starurile la decernarea Premiilor Emmy 2019. Zendaya, ținută provocatoare pe covorul roșu

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
23/09/2019, 11:13
Cum s-au îmbrăcat starurile la decernarea Premiilor Emmy 2019. Zendaya, ținută provocatoare pe covorul roșu GALERIE FOTO
Zendaya a arătat aproape totul pe covorul roșu la Emmy 2019. Sursa foto: Daily Mail

Decernarea Premiilor Emmy 2019 a avut loc azi noapte în Statele Unite ale Americii. Cele mai bune producții din televiziune au fost premiate, iar pe covorul roșu au pășit artiștii în vogă ai momentului. Zendaya, una din cele mai iubite actrițe din serialele Disney, a uitat de pudoare și s-a afișat într-o rochie verde transparentă care au lăsat la vedere sânii și ceva mai multă piele.

Decernarea Premiilor Emmy 2019: apariții de senzație pe covorul roșu

Zendaya a fost, de departe, una din cele mai provocatoare apariții de la Gala Emmy 2019. Îmbrăcată într-o ținută semnată Vera Wang, actrița cunoscută din sitcomul „Shake it up” difuzat de Disney Channel în toată lumea, actrița în vârstă de 23 de ani a întors toate privirile pentru că sânii ei s-au văzut aproape în toată splendoarea.

Au surprins pe covorul roșu și Kim Kardashian, Sophie Turner, Gwyneth Paltrow, Michelle Williams sau îndrăgita Catherine-Zeta Jones. Așa cum era de așteptat, serialul Game of Thrones (ultimul sezon) a fost desemnat drept serialul anului. Au fost câteva surprize plăcute la celelalte categorii.

Kim Kardashian la Emmy 2019
Kim Kardashian a ales o ținută all black. Sursa foto: Daily Mail

Cele mai titrate categorii de la Emmy

Cea mai bună miniserie de televiziune a fost desemnată „Cernobîl” (producție HBO), iar cel mai bun lungmetraj de televiziune „Black Mirror”. Cel mai bun talk-show îi aparține lui John Oliver, iar cel mai tare reality-show al anului este „Ru Paul’s Drag Race”. Cea mai bună actriță într-un serial dramatic a fost desemnată Jodie Corner („Killing Eve”).

Pentru rolul secundar a fost desemnată actrița Patricia Arquette („The Act”), iar cel mai bun personaj masculin într-un serial dramatic a fost interpretat de actorul Billy Porter în „Pose”. La gala de azi noapte Amazon și-a adjudecat 15 trofee. Gala Premiilor Grammy se difuzează an de an, prin rotație, de către televiziunile americane CBS, ABC, NBC și FOX. Anul acest show-ul a fost transmis de FOX.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×