Cum s-a schimbat viața Xoniei după Survivor România. Ce planuri are artista

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
06/07/2022, 14:56
Cum s-a schimbat viața Xoniei după Survivor România. Ce planuri are artista
Xonia, dezvăluiri despre competiția Survivor România. Cum arată viața ei după show. Sursa foto: Instagram.com

Xonia a povestit cum i s-a schimbat viața după ce a făcut parte din competiția sportivă Survivor România. Fosta Faimoasă din Republica Dominicană nu a stat prea mult în junglă, dar s-a bucurat din plin de experiență.

Xonia, dezvăluiri despre competiția Survivor România. Cum arată viața ei după show

Xonia a făcut o serie de dezvăluiri despre Survivor România, reality show-ul de la Pro TV unde nu exclude posibilitatea să meargă și a doua oară. I-a plăcut atât de tare pentru că a fost experiență inedită și unică.

„Experiența la Survivor este una foarte intensă. Am reușit să trăiesc intensitatea, cu toate că am fost acolo, din păcate, o perioadă destul de scurtă. Am stat o săptămână. Însă eu m-am adaptat foarte bine.

Colegii mei și publicul au văzut lucrul ăsta, că eram una dintre cele mai puternice concurente. Au văzut asta și susțin că aș fi mers departe în concurs, însă, n-a fost să fie. Am avut ghinion.

Dar, experiența a fost una minunată, mi-a plăcut maxim. Dacă se face un All stars și mi se propune aș merge, cu cel mai mare drag”, a declarat frumoasa blondină într-un interviu pentru click.ro.

Xonia, pregătită de o nouă experiență similară

Xonia a fost prima concurentă care a părăsit competiția Survivor România. A stat numai o săptămână în junglă și acest lucru nu i-a cauzat niciun fel de problemă de sănătate. În plus, vedeta este pregătită de o nouă experiență similară.

Îndrăgita cântăreață nu spune „Nu” unui reality show în care să fie ea însăși și care să i se potrivească din toate punctele de vedere.

„Da, m-aș duce, dar când este un reality show care mi se potrivește și nu trebuie să fac compromisuri de caracter, față de mine, de cine sunt eu și valorile mele. M-aș mai duce, de ce nu?”, a completat Xonia, mai arată sursa citată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×