Xonia, apariție spectaculoasă la Eurovision 2019. Cum s-a îmbrăcat blonda. Foto

Ana Chivu   
în Stiri mondene
10/02/2019, 21:41
Xonia, apariție spectaculoasă la Eurovision 2019. Cum s-a îmbrăcat blonda. Foto GALERIE FOTO
Xonia,apariție uimitoar la Eurovision 2019

Xonia a surprins pe toată lumea cu apariția pe care a avut-o în semifinala cu numărul 2 a marelui concurs Eurovision România 2019. Aceasta, ca de obicei, a ales o ținută care să îi pună în evidență trupul bine lucrat, părul blond și ochii superbi. Deși a mărturisit că repetițiile au extenuat-o de-a binelea, aceasta a afirmat că este mereu pregătită să dea tot ce are mai bun. „De mai bine de o luna mă pregatesc în fiecare zi în sala de dans și la scoala de canto. Vreau ca totul să iasă impecabil, așa cum mi-am propus și cum am promis celor care mă urmaăresc.

Va fi un show complet, unic, care sper să fie pe placul cât mai multor persoane, pe care le și rog să mă voteze, dacă simt să facă acest lucru. Costumul pe care îl voi purta peste câteva zile, la Arad, este făcut de prietena mea, Anda Adam. Inițial, tținuta era una de zi de zi, însă, eu am transformat-o într-una de scenă, am personalizat-o. De exemplu, am aplicat pe ea sute de cristale swarovski”, a declarat Xonia.

Xonia, apariție uimitoare la Eurovision 2019!

Xonia, apariție impresionantă la Eurovision România 2019! Xonia a ales un costum galben, mulat, care are un animal print, alături de un acesoriu pe cap. De asemenea, artista a ales să se folosească bine de costumul cu o imitație din piele de șarpe care a ajutat-o mult la coregrafie.

Xonia,apariție uimitoar la Eurovision 2019
Xonia,apariție uimitoar la Eurovision 2019

Xonia, drepetiții exenuante pentru Eurovision 2019!

<<Discrete>> este o piesa compusa de o echipa din LA și produsă de Manuel Riva. Este un single făcut special pentru Eurovision, pe care mi-am dorit foarte tare să îl cânt imediat ce l-am auzit. Este modul meu de a susține acele persoane care au căzut în capacana partenerilor de viață, mai exact a celor care au crezut că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, dar care la un moment dat au aflat că sunt mințiți și s-au aflat în postura de amant sau amantă, fără voia lor.

Personal, nu am trăit așa ceva și nu mi-aș dori să trec vreodată printr-o experiență de acest gen, însă, în ultima vreme, aud tot mai des astfel de povești, văd oameni răniți sufletește, văd tineri care suferă. Prin piesa Discrete>> îmi doresc să fiu vocea care trage un semnal de alarmă și, totodată, mi-ar plăcea ca oamenii să se schimbe, să nu mai facă din aceste situații o normalitate, să fie asumați, responsabili și să vorbească deschis despre ceea ce simt, trăiesc sau vor sa schimbe în viața lor”, a spus sursa citată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×