Cum s-a schimbat viața lui Mihai Onilă după ce și-a pierdut fetița acum 4 ani

Dan Suta   
în Stiri mondene
03/05/2020, 23:27
Cum s-a schimbat viața lui Mihai Onilă după ce și-a pierdut fetița acum 4 ani
Mihai Onilă este stabilit de ceva vreme în Belgia. Sursa foto: b1.ro

Mihai Onilă, fost solist al trupei Axxa, și-a pierdut fetița acum 4 ani, iar drama prin care a trecut a emoționat o țară întreagă. Viața artistului s-a schimbat în tot acest timp, ba chiar se poate spune că a luat-o de la zero.

Mihai Onilă trăiește în Belgia

Mihai este stabilit în Belgia, alături de soția lui, și are planuri uriașe din punct de vedere muzical. Fanii trupei Axxa, care a făcut furori pe vremuri în România, vor avea parte de o surpriză uriașă din partea lui Onilă.

Cântărețul susține într-un interviu pentru ziarul Click că păstrează o legătură spirituală cu fetița lui, Emily, aflată acum acolo sus, printre îngeri.

„Emily este și va fi mereu vie în inima mea”

„Eu sunt un suflet extrasenzorial și chiar empatic, discuțiile la nivel de suflet le am chiar și acum, așa cum le aveam și în trecut, cu fiica mea, când simt nevoia să am o asemenea discuție cu Emy sau cu orice altă entitate din astral”, a declarat Mihai Onilă.

„Emily este și va fi mereu vie în inima mea. Camera ei nu mai există, ca de altfel multe lucruri, despre care o să aflați la timpul potrivit”, a adăugat muzicianul.

Mihai are o trupă cu care obișnuia să cânte mai ales pentru comunitatea de români din afară și pentru prieteni, însă pandemia de coronavirus l-a băgat în casă, așa cum a făcut-o cu toți artiștii de pe planetă.

„Cânt tot pentru ai noștri, toate genurile muzicale, așa cum e la petrecerile românilor. Belgienii, în general, au propria lor industrie de muzică, pe lângă cea americană sau engleză, promovată pe radio”, a spus Mihai.

Cât despre o colaborare cu fostul coleg de trupă, Dinu Maxer, deja se coace ceva: „Sunt sigur că vom mai face piese cu trupa AXXA și în viitor! Chiar ieri ni s-a propus o colaborare, cu toate că aceste probleme cu „ordine” de la cei care conduc lumea, ne vor mai ține pentru o vreme în casă”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×