Deea Maxer a născut pentru a doua oară. Soția cântărețului Dinu Maxer a adus pe lume o fetiță

Dan Suta   
în Stiri mondene
18/10/2019, 15:50
Deea Maxer a născut pentru a doua oară. Soția cântărețului Dinu Maxer a adus pe lume o fetiță
Deea Maxer a născut astăzi o fetiță. Sursa foto: Instagram

Deea Maxer, nevasta mai-cunoscutului cântăreț Dinu Maxer, a adus pe lume o fetiță superbă. Vedeta a devenit mamă pentru a doua oară, iar cuplul este în culmea fericirii. Deea a ajuns la spital încă de aseară, când trebuia, de fapt, să nască. Sorocul i-a venit astăzi la prânz, după ce a petrecut o noapte sub supravegherea medicilor. Fetița vedetei a primit nota 10 la naștere și s-a născut perfect sănătoasă.

Dinu Maxer a adus pe lume o fetiță pe care o va boteza cu numele Maysa

Dinu Maxer a dezvăluit deja și numele fetiței pe care nevasta lui a născut-o astăzi: Maysa. Muzicianul a vorbit despre emoția pe care a simțit-o în momentul în care nevasta lui a născut și a oferit primele informații despre venirea pe lume a fetiței. Dinu a precizat că a fost sunat în jurul orei 14:30, când i s-a rupt apa Deei, așa că a fugit repede la salon pentru că femeia se pregătea să nască, scrie spynews.ro.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Deea e bine, Maysa este foarte bine. Suntem extenuați încă, evident. Poți să faci o sută de pregătiri și să-ți fixezi anumite chestii, de obicei viața face cum vrea ei. Așa că, în jurul orei 2 jumate, m-a strigat Deea să vin, că i s-a rupt apa. Întâmplarea a făcut să am și eu o problemă digestivă. N-a fost atât de simplu!”, a declarat Dinu, conform sursei mai sus menționate.

deea maxer
Cântăreața a devenit mamă pentru a doua oară. Nevasta lui Dinu Maxer a născut prin cezariană, în jurul orei 14:30. Sursa foto: Instagram

Deea a născut printr-o operație de cezariană

„La ora 6 și ceva, Deea a rezistat și în momentul când a venit doctorița, a făcut și operația. (…) Deea are o problemă de varice care, pentru un chirurg, este probabil cea mai mare provocare. Și atunci a fost cu emoții”, a mai spus Dinu Maxer.

Închide ×