Deea Maxer a născut pentru a doua oară. Soția cântărețului Dinu Maxer a adus pe lume o fetiță

Dan Suta   
în Stiri mondene
18/10/2019, 15:50
Deea Maxer a născut pentru a doua oară. Soția cântărețului Dinu Maxer a adus pe lume o fetiță
Deea Maxer a născut astăzi o fetiță. Sursa foto: Instagram

Deea Maxer, nevasta mai-cunoscutului cântăreț Dinu Maxer, a adus pe lume o fetiță superbă. Vedeta a devenit mamă pentru a doua oară, iar cuplul este în culmea fericirii. Deea a ajuns la spital încă de aseară, când trebuia, de fapt, să nască. Sorocul i-a venit astăzi la prânz, după ce a petrecut o noapte sub supravegherea medicilor. Fetița vedetei a primit nota 10 la naștere și s-a născut perfect sănătoasă.

Dinu Maxer a adus pe lume o fetiță pe care o va boteza cu numele Maysa

Dinu Maxer a dezvăluit deja și numele fetiței pe care nevasta lui a născut-o astăzi: Maysa. Muzicianul a vorbit despre emoția pe care a simțit-o în momentul în care nevasta lui a născut și a oferit primele informații despre venirea pe lume a fetiței. Dinu a precizat că a fost sunat în jurul orei 14:30, când i s-a rupt apa Deei, așa că a fugit repede la salon pentru că femeia se pregătea să nască, scrie spynews.ro.

„Deea e bine, Maysa este foarte bine. Suntem extenuați încă, evident. Poți să faci o sută de pregătiri și să-ți fixezi anumite chestii, de obicei viața face cum vrea ei. Așa că, în jurul orei 2 jumate, m-a strigat Deea să vin, că i s-a rupt apa. Întâmplarea a făcut să am și eu o problemă digestivă. N-a fost atât de simplu!”, a declarat Dinu, conform sursei mai sus menționate.

deea maxer
Cântăreața a devenit mamă pentru a doua oară. Nevasta lui Dinu Maxer a născut prin cezariană, în jurul orei 14:30. Sursa foto: Instagram

Deea a născut printr-o operație de cezariană

„La ora 6 și ceva, Deea a rezistat și în momentul când a venit doctorița, a făcut și operația. (…) Deea are o problemă de varice care, pentru un chirurg, este probabil cea mai mare provocare. Și atunci a fost cu emoții”, a mai spus Dinu Maxer.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×