Cum s-a fotografiat Liviu Dragnea! Imaginea postată pe Internet: „Viitorul arată bine”

Ionuţ Cataramă   
în Stiri de ultima ora
25/01/2019, 17:27
Cum s-a fotografiat Liviu Dragnea! Imaginea postată pe Internet: „Viitorul arată bine” GALERIE FOTO
Cum s-a fotografiat Liviu Dragnea! Imaginea postată pe Internet: „Viitorul arată bine”

Președintele PSD, Liviu Dragnea revine de astăzi pe scena politică. După ce s-a zvonit că unele probleme de sănătate l-au împiedicat să fie prezent la evenimentul desfășurat la Focșani, cu ocazia Micii Uniri, liderul social democrat a postat vineri un mesaj sugestiv pe o cunoscută rețea de socializare.

Imaginea publicată pe pagina personală de Facebook îl înfățișează pe Dragnea alături de Niculae Bădălău, Eugen Teodorovici, Darius Vâlcov, Daniel Chițoiu, dar și de președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.  Cei 6 lideri au fost surprinși așezați la o masă, în timp ce discutau înconjurați de hârtii.

Dragnea revine în forță pentru a discuta bugetul

„Cu cifrele pe masă. Viitorul arată bine!” , este mesajul pe care Dragnea l-a atașat imaginii postate, semn că se lucrează intens pentru definitivarea bugetului pe anul 2019. De notat este  absența premierului Viorica Dăncilă de la această discuție.

„Cu cifrele pe masă. Viitorul arată bine!”, este mesajul care a însoțit fotografia ce îi arată la o masă rotundă pe liderii coaliției, în frunte cu Liviu Dragnea

Reamintim că  discuțiile privind bugetul au fost sistate la sfârșitul anului 2018. În urmă cu aproape două săptămâni, ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, dădea asigurări că proiectul de buget va fi gata până cânt Parlamentul va reintra în activitate după vacanță. Deși liberalii au solicitat convocarea unei sesiuni de urgență pentru adoptarea bugetului, Teodorovici anunță că dezbaterile se amână până în prima parte a lunii februarie.

Liviu Dragnea nu a mai apărut în spațiul public de la sfârșitul anului trecut, când a plecat în vacanță, delegându-i toate atribuțiile sale vicepreședintelui Florin Iordache. Ba mai mult, la scurt după Revelion, liderul PSD a fost citat de DNA într-un proces în care este implicat, însă a preferat să nu se prezinte, trimițându-și avocatul în locul său. Dragnea a absentat și de la ceremonia ce a avut loc pe 10 ianuarie, în urma căreia România a preluat în mod oficial președinția Consiliului Uniunii Europene. În toată această perioadă de absență, în spațiul public s-a zvonit că liderul social democrat a încercat să obțină anularea acordului OLAF, în baza căruia a primit calitatea de inculpat  în dosarul Tel Drum.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×