Cum s-a dus Carmen Iohannis îmbrăcată la biserică azi. Prima doamnă nu se dezminte. FOTO

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
23/02/2020, 14:40
Cum s-a dus Carmen Iohannis îmbrăcată la biserică azi. Prima doamnă nu se dezminte. FOTO
Cum s-a dus Carmen Iohannis îmbrăcată la biserică azi

De câte ori petrece weekendul la Sibiu, familia Iohannis participă la slujba de duminică. Astfel, duminică 23 februrie, preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa Carmen au fost la slujbă la biserica din Sibiu. Familia prezidenţială merge la aceiaşi biserică de ani de zile. Pe vremea când era primar al Sibiului, Klaus Iohanis mergea săptămânal la biserică.

Cum s-a dus Carmen Iohannis îmbrăcată la biserică azi

De câte ori petrece weekendul la Sibiu, familia Iohannis participă la slujba de duminică la Biserica Romano-Catolică „Sfânta Treime”. Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa Carmen au petrecut acest weekend la Sibiu astfel că au participat şi la slujba organizată la ora 10.00.

Familia prezidenţială merge la aceiaşi biserică de ani de zile. Pe vrema când era primar al Sibiului, Klaus Iohanis mergea săptămânal la biserică. Preşedintele Klaus Iohannis a purtat ca de obicei un costum închis la culoare, însoţit de un palton negru.

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la slujba de duminică
Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la slujba de duminică

Carmen Iohannis a purtat o ţinută deasupra genunchiului la slujba de duminică

Carmen Iohannis a purtat o rochie desupra genunchiului şi o geacă matlasată de culoare bej. Ca de cele mai multe ori, Klaus Iohannis nu a stat de vorbă cu presa prezentă la biserică. S-a mulţumit doar să le facă cu mâna câtorva persoane care s-au oprit ca să îi facă fotografii.

Pe de altă parte, de curând, dosarul familiei Iohannis, cel care viza modul de obţinere a două imobile din Sibiu, a fost clasat de Parchetul General. Parchetul general a clasat dosarul familiei Iohannis în care aceasta era cercetată pentru modul de obţinere a două imobile. Unul localizat pe strada Nicolae Bălcescu nr 29 şi celălat situat pe strada Gheorghe Magheru nr. 35.

Alături de Kluas şi Carmen Iohannis, în dosar a mai fost cercetat şi notarul Gabriel Bucşa, din Sibiu. Lumea Justiţiei a susţinut că familia prezidenţială a obţinut în urma închirierierii celor două imobile suma de 320.000 de euro, bani pe care i-a folosit pentru cumpărarea altor imobile chiar dacă Tribunalul Braşov ajunsese la concluzia că cei doi nu au fost cumpărători de bună credinţă, fiind anulate definitiv actul de vânzare cumpărare, dar şi actele ce au stat la baza preluării din patrimoniul statului a imobilului.

Cei 320.000 de euro au fost câştigaţi din închirierea imobilului de pe Strada Nicolae Bălcescu către Raiffeisen Bank pe o perioadă de 14 ani.

În plus, cu banii obţinuţi de la Raiffeisen Bank familia prezidenţială a achiziţionat trei case situate pe străzile Someşului nr. 13, strada Măgura nr. 19 şi nr. 11. Toate aceste trei case au fost apoi închiriate de către cuplul prezidenţial.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×