Cum poți s-o vezi pe Sweet Buny online. Secretara Politehnicii din Timișoara și-a lăsat filmele deocheate pe net

Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
02/11/2018, 16:55
Cum poți s-o vezi pe Sweet Buny online. Secretara Politehnicii din Timișoara și-a lăsat filmele deocheate pe net GALERIE FOTO
Secretera din Timișoara a fost recunoscută de studenți, după ce s-a filmat făcând amor chiar în birourile secretariatului Politehnicii

Cunoscută sub numele de Sweet Bunny, o secretară de la Facultatea de Electronică și Telecomunicații din cadrul Universotății din Timișoara a ajuns în centrul unui scandal fără precedent. Femeia a fost protagonista unui film pentru adulți, filmat chiar în incinta instituției de stat în care lucrează. Pentru că și-a lăsat filmele deocheate pe internet și nu le-a șters, mulți români și-au dorit să o vadă pe Sweet Bunny online, deși aceasta a blocat video-urile pentru a nu fi văzute din România. Există, însă câteva metode prin care poți să le vizionezi, chiar dacă ea și-a dorit să nu fie recunoscută.

Mai revoltător este faptul că femeia s-a filmat în timp ce întreținea relații intime cu un bărbat, iar scena se petrecea chiar într-unul dintre birourile unității de învățământ. Cel mai interesant este faptul că filmarea nu a fost făcută în timpul unului școlar ci… în vacanță.

Cum poți s-o vezi pe Sweet Buny, secretara din Timișoara, online pe pornhub.com

La scurt timp după ce a izbucnit scandalul sexual, femeia și-a dat demisia, însă materialele deocheate sunt și acum pe internet. Pentru a putea viziona aceste materiale din România, trebuie doar să folosești un serviciu VPN sau un proxy, înainte să intri pe pornhub.com, acolo unde sunt disponibile aceste filmări.

După ce a publicat aceste materiale online, chiar studenții de la Facultatea de Electronică și Telecomunicații au fost cei care au recunoscut-o pe secretara lor în imagini. Aceasta și-a depus demisia imediat și chiar și-a șters conturile de socializare. Cel cu care s-ar fi lăsat filmată secretara era nimeni altul decât prietenul ei. Și acesta a procedat la fel: s-a făcut nevăzut de pe toate rețelele online.

Poziția Facultății de Electronică și Telecomunicații din Timișoara

Contactați de către Libertatea.ro pentru un punct de vedere, cei de la instituția de învățământ la care lucra secretara acum ”celebră” nu au dorit să dea niciun punct de vedere oficial. Astfel, se așteaptă ca tot acest val de siderație să treacă, iar peste instituția de învățământ să domnească din nou liniștea. În schimb, primarul Timișoarei a avut deja o reacție:  “Nu înseamnă că e vina celui care a angajat-o, pentru că fiinţa umană este o fiinţă destul de ermetică uneori, nu pătrunzi înăuntru să vezi ce e de adevăratele”, a explicat Nicolae Robu.

Cu toate acestea, materialele porno de pe internet sunt încă prezente, iar mulți români le pot viziona, dacă au câteva cunoștințe IT. Tot acolo, puteți vedea și filmarea de la care a pornit întregul scandal, cea în care secretara se filmează chiar în biroul secretariatului instituției de învîțîmânt din Timișoara.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×