Anunţul făcut de Laura Andreşan după 10 ani de relaţie cu Grasu XXL: „Ani de zile am cerut şi eu atenţie, iubire de la el”

Sandra Popescu   
în Femei frumoase
05/10/2018, 17:19
Anunţul făcut de Laura Andreşan după 10 ani de relaţie cu Grasu XXL: „Ani de zile am cerut şi eu atenţie, iubire de la el” GALERIE FOTO
Laura Andreșan și Grasu XXL sunt împreună de peste 10 ani

„Profa de sex”, aşa cum era ea cunoscută Laura Andreșan în trecut, a trăit în ultimii ani departe de scandalurile mondene care au făcut-o celebră. În tot acest timp, ea a strălucit la braţul unui singur bărbat. Este vorba despre iubitul ei, cântăreţul Grasu XXL. Cei doi sunt împreună de aproape un deceniu, iar povestea lor de dragoste nu a fost una tocmai „liniară”, după cum mărturiseşte chiar Laura Andreșan, cu o sinceritate debordantă.

Între timp, multe s-au schimbat în viața ei. Laura Andreșan a terminat studiile din ”Psihologie”, iar acum lucrează în domeniu. Mai mult chiar, a ajuns să susțină conferințe în domeniu și tot felul de cursuri interesante, așa cum putem vedea în imaginile din galeria foto de mai sus.

Laura Andreșan și Grasu XXL sunt împreună de mai bine de 10 ani
Laura Andreșan și Grasu XXL sunt împreună de mai bine de 10 ani

Anunțul făcut de Laura Andreșan, după 10 ani de relație cu Grasu XXL

Acum, Laura Andreșan vorbește despre relația ei cu mai multă siguranță și, cum altfel, în termeni de psihologie. Ea știe să analizeze unde greșea și ce are acum în plus idila dintre ea și artistul extrem de cunoscut în țara noastră.

Laura Andreșan s-a schimbat enorm, iar acum susține conferințe în Pishologie
Laura Andreșan s-a schimbat enorm, iar acum susține conferințe în Pishologie

Ani de zile am cerut şi eu atenţie, iubire, prezenţă, timp…de la bărbatul de lângă mine. Într-un fel sau altul le şi primeam, dar era suficient să nu le am preţ de o secundă… ca totul să simt că se năruie. Şi evident începea războiul. Zilele trecute Dragoş mi-a atras atenţia că nu ne-am certat demult, că de fapt nu ne mai certăm de ceva vreme. Aşa e. Hm? Oare unde a dispărut conflictul? Păi, cinstit spus.. a dispărut frica… şi odată cu ea şi cererile mele. Nu-i mai cer nici atenţie nici flori, nici timp, nici iubire. Asta nu înseamnă că nu le primesc. Nu, nici vorbă… el este prezent în viaţa mea şi îmi oferă suficient de mult şi de multe, încât nu-mi rămâne decât să sper că e şi reciproc. Ce s-a schimbat? Eu m-am schimbat, a dispărut femeia nesigură şi fricoasă, care avea un million de temeri şi tot atâtea solicitări. Desigur relaţia pe care am consolidat-o noi în mai bine de un deceniu ne oferă siguranţă, dar înainte de orice tind să cred că siguranţa asta este mai mult susţinută de relaţia autentică pe care am dezvoltat-o eu cu mine însămi„, a explicat Laura Andreşan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×