Cum poți agăța pe timp de carantină, fără să ieși din casă. Ce a făcut un tânăr din Brooklyn, SUA, pentru o fată de care îi plăcea

Dan Suta   
în Stiri mondene
30/03/2020, 14:56
Cum poți agăța pe timp de carantină, fără să ieși din casă. Ce a făcut un tânăr din Brooklyn, SUA, pentru o fată de care îi plăcea
Jeremy a învățat să agațe pe timp de carantină într-un mod particular. Sursa foto: boredpanda.com

Pandemia și-a pus amprenta în special pentru modul în care relaționăm cu ceilalți, perioada de carantină născând tot felul de iei și reinventând inclusiv modul în care putem ”ieși” la agățat.

Cum poți agăța pe timp de carantină. Soluția unui american din New York

Un tânăr din Brooklyn pe nume Jeremy Cohen a găsit o modalitate inedită de a intra în vorbă cu o fată pe care a observat dansând pe un acoperiș, vizavi de locuința lui.

Băiatul nu a stat mult pe gânduri așa că i-a făcut cu mâna de câteva ori tinerei de vizavi, iar ea a răspuns salutului ei. Era un început promițător.

„Nu am mai avut un date de anul trecut”

Următorul gând a fost să îi ceară numărul de telefon, așa că și-a folosit drona pentru a-i trimite numărul său, având în vedere că nu se pot vedea față în față din cauza carantinei.

„Nu am mai avut un date de anul trecut. Stând în casă zilele acestea, am fost inspirat să trimit o dronă cu numărul meu”, a spus Jeremy, scrie boredpanda.com.

carantină
Jeremy a agățat o fată în carantină folosindu-se de o dronă. I-a trimis vecinei sale un bilețel cu numărul său de telefon. Sursa foto: boredpanda.com

Jeremy a povestit pentru site-ul mai sus menționat că la început i-a fost foarte greu și că atât el cât și ceilalți locuitori ai New York-ului s-au adaptat din mers acestei situații create de pandemia de coronavirus.

„E ceva normal să flirtezi, iar faptul că sunt închis de mai bine de o săptămână în apartamentul meu m-a dat gata. Am țipat în interior pentru că am nevoie de o interacțiune  cu cineva”, a adăugat americanul.

carantină
Ea este fata pe care băiatul a vrut să o abordeze, după ce a văzut-o dansând pe acoperișul de vizavi de apartamentul său. Sursa foto: boredpanda.com
carantină
Tânăra i-a scris un mesaj și uite așa a început o frumoasă poveste de iubire…. Sursa foto: boredpanda.com
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×