Cum luptă Raluca Bădulescu cu kilogramele acumulate în izolare. E prima oară în viața ei când face asta

Dan Suta   
în Stiri mondene
07/05/2020, 13:33
Cum luptă Raluca Bădulescu cu kilogramele acumulate în izolare. E prima oară în viața ei când face asta
Raluca Bădulescu a povestit cum luptă cu kilogramele pe timp de izolare. Sursa foto: Instagram

Raluca Bădulescu se luptă cu kilogramele în izolare și, pentru prima oară în viața ei, a descoperit sportul. Vedeta Kanal D a mărturisit că perioada aceasta nu e una ușoară pentru ea, mai ales că nu este o femeie care să stea în casă atâta timp.

Raluca Bădulescu, nevoită să facă sport

Jurata de la Bravo, ai stil Celebrities a acordat un interviu pentru revista Viva în care spune că a fost nevoită să facă mișcare pentru a nu se întoarce la kilogramele pe care le avea cândva.

Carismatica blondină face 20 de minute de sport în fiecare zi și încearcă să își ocupe timpul cu cât mai multe lucruri pentru a învinge monotonia.

„Pentru că acum petrecem foarte mult timp în casă, am un program pe YouTube cu un set de 20 de minute de diverse exerciții. Le fac în fiecare zi, fără să ratez vreunul, pentru că mi se pare importantă această mișcare”, mărturisește Raluca Bădulescu.

Ce îi dă putere zi de zi și care este principala teamă a vedetei

Vedeta a spus că dorința cea mai mare pe care o are pe timp de pandemie este să se revadă cu prietenii și colegii ei de la Kanal D: „Evident, cel mai mare dor îmi este de colegii mei de la „Bravo, ai stil! Celebrities’, de familia Kanal D, de filmările pentru show. Este lucrul la care mă gândesc și îmi da putere zi de zi”.

Chiar dacă nu iese din casă, diva spune că respectă cu sfințenie ritualurile de beauty pe care le avea și înainte de pandemie. Ba mai mult, zilnic își face ținute noi și se comportă ca și cum ar ieși în oraș.

Jurata din show-ul de modă de la Kanal D a spus și care este principala ei teamă, mai ales în aceste vremuri: ca familia ei să nu pățească nimic, să îi știe pe toți cei dragi sănătoși și fericiți.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×