Cum își ține Cristina Șișcanu copiii în casă: ”Este o perioadă de încercare”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
15/04/2020, 09:01
Cum își ține Cristina Șișcanu copiii în casă: ”Este o perioadă de încercare”
Cristina Șișcanu îi este greu să țină copii în casă: ”Norocul nostru e că stăm la curte”. Sursa foto: Instagram.com

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu se preocupă îndeaproape de creșterea copiilor, motiv pentru care perioada aceasta încearcă să-i țină cât mai ocupați. Concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a mărturisit care sunt activitățile pe care le desfășoară cu cei mici, atât în casă, cât și afară.

Cristina Șișcanu, dezvăluiri despre perioada carantinei. Cum ține vedeta copiii în casă

Soția lui Mădălin Ionescu a mărturisit că îi este foarte greu să țină copiii în casă, dar spre norocul lor locuiesc la curte și îi poate scoate afară. Cristina Șișcanu a povestit că a achiziționat tot felul de jucării pentru activități în aer liber, de la tobogan până la trambulină.

Este o perioada de încercare pentru toată lumea. Nu e ușor să ții copiii în casă. Filip și Petra stau în casă, Ștefania (nr. fiica cea mare a lui Mădălin Ionescu) nu mai stă cu noi, stă la câteva străzi distanță, ea merge la serviciu.

La facultate nu mai merge, face cursurile online la master. Situația e grea și la noi ca la toată lumea, de altfel. Norocul nostru e că stăm la curte și atunci Filip și Petra pot să iasă la aer”, a mărturisit vedeta pentru revista viva.ro.

Soția lui Mădălin Ionescu are numeroase activități cu copiii de când stă acasă

Vedeta încearcă pe cât posibil să le ocupe copiilor timpul și face împreună cu ei tot felul de activități. Cristina Șișcanu face lecții cu fiica sa Petra, în timp ce Filip, băiatul lui Mădălin Ionescu din prima căsnicie, desfășoară lecții online cu profesoara sa.

„În ideea de a-i diversifica petrecerea timpului Petrei, i-am luat un loc de joacă, cu tobogan, cu căsuțe din lemn. Urmează să-l instalăm în curte și vrem să-i mai luăm și o trambulină, fiindcă urmează săptămâni în care va trebui să își desfășoare activitățile în curte.

Când e timpul urât stăm în casă și facem engleză, jocuri, puzzle-uri, Filip mai face teme online cu profesoara”, a completat Cristina Șișcanu, potrivit sursei menționate anterior.

De asemenea, fosta concurentă „Survivor România” de la Kanal D a mărturisit că nu se teme de pandemia de coronavirus pentru că și-a luat toate măsurile de precauție necesare pentru a evita infectarea cu acest virus.

Vedeta a declarat că a avut întotdeauna în casă măști, mănuși și dezinfectant de mâini, iar acum încearcă să le folosească cât mai cumpătat pentru a-i ajunge o perioadă lungă de timp.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×