Cum faci cel mai bun grătar: rețeta brevetată de Cătălin Moroșanu: „E un întreg ritual”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
28/04/2020, 15:48
Cum faci cel mai bun grătar: rețeta brevetată de Cătălin Moroșanu: „E un întreg ritual”
Cătălin Moroșanu te învață cum să prepari cel mai bun grătar. Sursa foto: Facebook

Chiar dacă ne aflăm în plină stare de urgență din cauza răspândirii agresive a noului tip de coronavirus pe teritoriul țării, asta nu înseamnă că nu putem să ne bucurăm de un grătar numai bun pentru 1 mai muncitoresc, făcut ca la carte, direct la domiciliu. Ți-am pregătit o rețetă specială inventată de nimeni altul decât luptătorul Cătălin Moroșanu.

Grătarul se poate face și în izolare. Dacă nu știi cum, te învață Cătălin Moroșanu

Aș fi vrut să fiu în sala mea de antrenament, într-un parc, nu să stau prin bucătărie”, este mărturia sinceră a carismaticului sportiv, obligat, la fel ca noi toți, să-și petreacă tot timpul închis în casă. Profită, însă, de această ocazie pentru a-și pune în practică veleitățile de bucătar, iar soția și fetița nu au nimic împotrivă. Ba chiar se bucură că au ocazia să savureze din nou burgerii săi, gătiți după o rețetă care îi aparține în totalitate.

Iar dacă sunteți curioși să o aflați, ei bine, vă spunem că Moroșanu nu a ezitat să o împărtășească fiecăruia dintre voi, în cadrul celei mare recente ediții a emisiunii Teo Show. Cu amendamentul că prepararea celor mai gustoși burgeri nu e treabă ușoară, ci presupune un întreg ritual pe care trebuie să-l urmați cu foarte mare atenție.

Secretul cu grătarul e să pui când trebuie burgerii ăia. Nu trebuie să fie nici prea tare făcut, că altfel își pierde suculența. Burgerul e deja luat, chifluțele le iau separat, le pun pe grătar când trebuie la o temperatură optimă, dar să nu se sfarme.

Chiflele trebuie puse un pic la grătar ca să se înmoaie un pic. Un bărbat trebuie să știe să facă un grătar. E un ritual, până la urmă, că îți vin musafirii acolo, mai beau băieții o bere”, a explicat Cătălin Moroșanu.

Polițiștii au întrerupt grătarul unor petrecăreți din Suceava. S-a lăsat cu amenzi usturătoare

Înainte de toate, nu uitați că o astfel de rețetă se poate prepara acum numai acasă, în bucătăria proprie. Altfel, riscați să pățiți precum cei 11 petrecăreți din comuna Suceveana Salcea, care au ignorat cu bună știință carantina și distanțarea socială, încingând o petrecere pe cinste, chiar în a doua zi de Paște.

Iar asta nu e tot, pentru că întregul eveniment a fost filmat și transmis în regim de live pe rețelele de socializare. „Încurajat” de băuturile alcoolice pe care le consumase, unul dintre localnici a glumit pe seama polițiștilor, spunând că va folosi sabia din dotare dacă aceștia vor „îndrăzni” să-i calce pragul.

Nu a fost nevoie de foarte mult timp pentru ca oamenii legii să răspundă „apelului” și să-și facă apariția la fața locului, spre indignarea petrecăreților, amendați cu câte 11.000 de lei fiecare. „Mergând pe firul unei postări de pe o rețea de socializare, în care se transmitea live chiar de către organizator o petrecere la iarbă verde, cu grătar, în orașul Salcea,   polițiștii au dat de urma petrecăreților.

Astfel, în urma vizualizării videoclipului transmis live la data de 20.04.2020, pe o rețea de socializare de pe contul unui bărbat din orașul Salcea, precum și din cercetările desfășurate de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Salcea a reieși faptul că în 20.04.2020, bărbatul care a postat filmulețul pe respectiva rețea a organizat un eveniment privat (fiind vorba de un grătar) la domiciliul lui din orașul Salcea, eveniment la care au participat mai multe persoane care nu locuiesc la respectiva adresă, deplasarea efectuându-se cu încălcarea restricțiilor de circulație impuse prin ordonanțele militare.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști au fost identificate 11 persoane prezente la eveniment (cu vârste cuprinse între 21 ani și 56 ani) față de aceștia luându-se măsuri de sancționare contravențională pentru încălcarea interdicției de circulație impuse de ordonanțele militare, valoarea amenzilor aplicate fiind de 135.000 lei”, a transmis Inspectoratul Județean de Poliție Suceava.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×