Cu ce ocupă acum Petrișor Ruge, la 12 ani de la câștigarea trofeului „Dansez pentru tine”, alături de Andreea Bălan

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
09/04/2020, 20:41
Cu ce ocupă acum Petrișor Ruge, la 12 ani de la câștigarea trofeului „Dansez pentru tine”, alături de Andreea Bălan
Ce face acum Petrisor Ruge, la 12 ani de la Dansez pentru tine sursă foto: facebook

În 2008, Petrișor Ruge și Andreea Bălan câștigau trofeul Dansez pentru tine, emisiune care, pentru tânărul concurent, a fost și o puternică rampă de lansare. Acum este dansator profesionist, atât în echipa Andreei, cât și în echipa de balet a lui Edi Stancu.

Petrișor Ruge, dansator profesionist, după ce a concurat cu Andreea Bălan la Dansez pentru tine

Petrișor Ruge s-a făcut remarcat la Dansez pentru tine, alături de Andreea Bălan. Prestația lor nu a impresionat doar juriul, ci și telespectatorii care le-au și adus marele trofeu.

La finalul competiției, apreciat de Andreea Bălan, Petrișor a fost cooptat în echipa ei de dansatori. În plus, Ruge face parte și din baletul lui Edi Stancu, este instructor de Zumba și cochetează şi cu editarea muzicală.

Și-a ales numele de DJ Petri, și, de curând, a și realizat un remix al piesei Things U Do 2 Me, cântată de Andreea Bălan

L-a învins în finală pe Smiley

Marea finală din 2008 a emisiunii Dansez pentru tine nu a fost deloc una ușoară pentru concurenți. Numai că, Andreea și Petrișor au reușit să construiască un sincron perfect, învingându-i, astfel, pe Smiley și Adriela, Laura și Bogdan. De atunci, viața lui Ruge a căpătat o altă culoare.

A rămas în anturajul Andreei, au participat la emisiuni concurs unde au și câștigat premii. Dar, după succesul de la Dansez pentru tine, cele mai mari satisfacții le-au avut în Mexic, unde au concurat la „Bailando por el Mundo”. Atunci, s-a zvonit că cei doi ar avea o relație.

Ambii au infirmat zvonurile și, mai mult decât atât, la scurt timp după episodul din Mexic, Petrișor a apărut în compania Sandrei Izbașa. Cei doi au avut o relație dar care, din păcate, nu a durat mult. Acum, Ruge este din nou singur.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×