Cum au reacționat fanii Exatlon România după ce Andreea Arșine și Ion Surdu au câștigat finala sezonului 3

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
10/06/2019, 09:16
Cum au reacționat fanii Exatlon România după ce Andreea Arșine și Ion Surdu au câștigat finala sezonului 3
Andreea Arșine și Ion Surdu, câștigătorii Exatlon 3. Sursa foto: KANAL D

Andreea Arșine și Ion Surdu au câștigat sezonul trei al concursului Exatlon, difuzat de Kanal D. Așa cum era de așteptat, telespectatorii au comentat aceste două victorii pe rețelele online, iar unii sunt dezamăgiți de finală, în timp ce cei care i-au susținut pe câștigători sunt bucuroși de deznodământul show-ului sportiv.

Fanii Exatlon, dezamăgiți că a câștigat Andreea Arșine

Sunt foarte mulți care susțin că Andreea Arșine nu merita să ia trofeul la fete, în timp ce alții consideră că tânăra sportivă a câștigat concursul pe merit. Cei care contestă victoria Andreei spun că Nico merita trofeul Exatlon pentru că s-a spetit mai mult în probleme din cadrul competiției care a durat luni bune.

Cât despre Ion Surdu, cei mai mulți fani ai emisiunii de la Kanal D spun că acesta este un drept câștigător și a primit numeroase felicitări pe pagina de Facebook a realiy-show-ului filmat în Republica Dominicană. De asemenea, fanii emisiunii cer Kanal D să facă un sezon All Stars pentru a-i strânge laolaltă pe cei mai buni concurenți din cele trei sezoane.

Ion Surdu, aplaudat de fanii emisiunii, un câștigător necontestat de nimeni. Sursa foto: KANAL D

Ce alte reclamații au telespectatorii

„Săracii fanii războinicilor îi compătimesc! În niciun sezon nu a câștigat favoritul lor! Poate din cauza faptului că favoriții lor au primit ce au dat! Cu excepția Nicoletei,care nu a fost o fată rea!”, a comentat cineva pe Facebook. Cât despre trofeele oferite de Kanal D, au fost și câteva comentarii răutăcioase.

Unul dintre fanii show-ului a comparat acele trofee cu niște cruci și a spus că postul de televiziune le-ar fi comandat de la pompe funebre. Alții reclamă că au fost doi câștigători abia în al treilea sezon și că trebuia să fie așa încă de la bun început, căci în primele două sezoane au câștigat doar câte o singură persoană.

„Am urmărit toate sezoanele, excluzând cele 43 de minute de vorbe goale de la începutul emisiunii de aseară, mi-a plăcut finală ! O să-mi lipsească traseele astea senzaționale. Felicitări concurenților, mi-a plăcut nu numai competiția, dar și relaționarea dintre concurenți! Aseară au fost sportivi 100%”, este un alt comentariu după finala Exatlon de duminică, 9 iunie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×