Cum arată Zina Dumitrescu, la 82 de ani! Care este numele ei real!

Raluca Ogaru    Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
30/08/2018, 16:51
Cum arată Zina Dumitrescu, la 82 de ani! Care este numele ei real! GALERIE FOTO
Cum arata Zina Dumitrescu la 82 de ani!

Cum arată Zina Dumitrescu la 82 de ani?! Zici că nici măcar nu s-a retras din activitate și poate oricând să se ridice și să dea indicații modelelor de renume mondial. Cel puțin la prima vedere, ”Mama Zina” așa pare. Sănătoasă și plină de vitalitate.

Zina Dumitrescu este consideră o adevarăta legendă în moda românească, reușind să-și clădească un nume în domeniu înca din perioada dinainte de 1989. Chiar dacă a ajuns la vârsta de 82 de ani, Mama Zina este încă foarte activă și își pune la punct ultima vacanță! Fosta creatoare de modă se pregătește să plece în vacanță la mare timp de două săptămâni. Nu va pleca singură, ci va fi însoțită de un bărbat. Vorbim despre directorul azilului, Ion Cassian, care o va însoți pe fosta creatoare de modă pe litoral. Mai mult, acesta se va îngriji ca Zina să nu ducă lipsă de tot ceea ce are nevoie la plajă, inclusiv costume de baie!

Citește și Imagini bombă cu o vedetă din România! O vedeai seară de seară la TV! Credea că dacă e în Ţicleni poate face orice! Într-o rochie albă, mulată, a dezlănţuit cel mai senzual dans! GALERIE FOTO

Citește și Raluca Ogică este însărcinată! Vedeta va aduce pe lume un băieţel

Cum arată Zina Dumitrescu la 82 de ani

Fosta creatoare de modă trăiește de ceva timp într-un azil de lux din Ghermănești, comuna Snagov. Deși s-a scris despre ea că ar suferi de Alzheimer, Mama Zina pare că se simte foarte bine și poate să povestească ore în șir despre tinerețea ei. Așa s-a întâmplat și într-un interviu recent pentru Antena 1.

Aceasta a povestit despre vacanțele ei la Cannes, unde îi plăcea cel mai mult să meargă, dar și despre cele de la Miami, precizând că a reușit să se plimbe prin întreaga lume, ratând doar două țări. ”Nu am ajuns în China și în Japonia. Nu știu de ce. S-a întâmplat să nu am treabă acolo. Mi-aș fi dorit, dar așa a fost să fie”, a declarat Zina.

Mama Zina a povestit că în fiecare an merge la mare, dar preferă să meargă în luna septembrie pentru că nu este atât de cald și temperatura este mai suportabilă. ”În fiecare an merg la mare. Când eram tânără stăteam câte o lună la Mamaia. Îmi place să stau la soare, să înot. Seara făceam petreceri cu prietenii”, a declarat celebra creatoare.

S-a născut în Republica Moldova, sub un alt nume

Viața Zinei Dumitrescu nu a fost numai lapte și miere. S-a născut pe data de 16 iunie 1936, in judetul Ismail, din Republica Moldova, și numele sau real e Zenobia Bogos. După război familia s-a mutat la Pitești. Aici Zina a terminat liceul economic, apoi a intrat la Facultatea de Drept a Universității din București. Încă din primul an de facultate a început să lucreze ca manechin. La 30 de ani, a devenit directorul executiv al Casei de Modă Venus.

Dealungul vremii, Zina Dumitrescu a lansat mai multe manechine care au devenit celebre precum Eugenia Ștefan (Janine), Romanița Iovan, Bianca Brad, Dana Săvuică, Valentina Pelinel, Melek Amet. Tot Zina Dumitrescu i-a lansat pe Cătălin Botezatu și Liviu Ionescu. A creat zeci de colecții de modă, participând la festivaluri de modă din țară și din străinătate.

A fost căsătorită de trei ori, prima oară s-a căsătorit cu regizorul Marin Negreanu, tatăl fiului ei, Cătălin, apoi au urmat mariajele cu Nicolae Rădulescu Botică, secretarul Sectorului 1, și conferențiarul Costin Dumitrescu, decedat în 2009. ”Dacă e să regert ceva în viață, regret că am stat toată viața ca bou-n jug, măritată tot timpul. Am trecut fără să vreau, fără să divorțez, la următorul soț, dintr-o căsnicie în alta. Nu am apucat să stau și eu singură, să respir cum stau femeile în ziua de astăzi. Cu Costin Dumitrescu, cu profesorul, am fost căsătorită 26 de ani, din ’83”, a mai spus Zina.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×