Cum arată Zenaida, fetița Adelinei Pestrițu la un anișor. Azi este ziua ei – FOTO

Dan Suta  
înStiri mondene
03/08/2019, 16:20
Cum arată Zenaida, fetița Adelinei Pestrițu la un anișor. Azi este ziua ei – FOTOGALERIE FOTO
Fetița Adelinei Pestrițu a împlinit un anișor. Sursa foto: Instagram Adelina Pestrițu

Zenaida, fetița Adelinei Pestrițu a împlinit astăzi un anișor. Vedeta, care s-a căsătorit acum două săptămâni cu Virgil Steblea, a postat mai multe filmulețe și fotografii pe contul ei de Instagram, la Instastory. Micuța, pe care o alintă ”porcușorul meu” a fost extrem de încântată de cadourile primite, după cum reiese din imaginile pe care fosta prezentatoare Kanal D le-a postat.

Fetița Adelinei Pestrițu împlinește azi un an

În urmă cu  un an, Adelina și Virgil o primeau în viața lor pe micuța Zenaida, alintată de vedetă Baby Zeny. Zenaida Maria a moștenit frumusețea părinților ei și le-a intrat pe sub piele de la primul gângurit. La naștere, micuța Zenaida a primit nota 10. Cântărea 2,690 kilograme și măsura 49 de centimetri. Astăzi merge singură, iar bucuria de pe zâmbetul ei este molipsitoare.

„Este un sentiment pe care nu-l putem descrie în cuvinte, oricât ne-am strădui. Atât eu, cât şi Virgil ne simţim copleşiţi de trăiri nemaipomenite. Nu ne vine să credem că acum suntem o familie adevărată şi avem rol de părinţi pentru micuţa noastră răsfăţată şi adorabilă”, a scris fix acum un an Adelina Pestrițu pe blogul ei.

fetița adelinei pestrițu
Fetița Adelinei a primit numeroase cadouri. Sursa foto: Instagram Adelina Pestrițu

Adelina: „Îi place când îi fac poze, când îi pun fățuci din alea din Instagram”

Adelina a adresat un mesaj frumos pe Instagra scriindu-i „La mulți ani” fiicei sale, Baby Zeny. „Până o să se facă Zeny mare să intre în dressingul meu, moda se va schimba, trendurile vor fi altele, așa că… din când în când obișnuiesc să fac pachete și să le dau oamenilor care au nevoie. Am avut un botez la care a trebuit să mergem și am fost fardată mai strident, iar Zeny se uita așa mai pierdută. Îi place când îi fac poze, când îi pun fățuci din alea din Instagram. Zenaida înțelege mai multe decât ne imaginăm noi”, spunea Adelina recent, conform viva.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×