Cum arăta Viorica Dăncilă înainte să devină premierul României

Maria Cristina    Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
24/12/2018, 11:46
Cum arăta Viorica Dăncilă înainte să devină premierul României GALERIE FOTO
Cum arăta Viorica Dăncilă înainte să devină premierul României?

Mulți se întreabă cum arăta Viorica Dăncilă, una din cele mai controversate personalități ale zilelor noastre. Premierul României este des criticat pentru gafele pe care e face și nu numai. Majoritatea internauților au făcut diverse poze sau colaje care mai de care mai amuzante cu imagineasa alături de câteva glume sau chiar vorbele șefului Gvernului. În atenția presei a venit un eveniment nefericit al premierului.

În anul 2009 Viorica Dăncilă a fost bătută în primă stradă de un bărbat. Cum s-a petrecut totul? Mulți au văzut aparițiile de-a lungul timpului ale Vioricăi Dăncilă, iar de obicei aceasta alege ținute care să o avantajeze. Nu de puține ori poartă vestimentații elegante și atrăgătoare. Chiar la nunta fiului său a avut un decolteu generos și și-a lăsat coprul să se vadă destul de bine.

Cum arăta în trecut Viorica Dăncilă?

Viorica Dăncilă este prima femeie din România care a ajuns într-o asemenea funcție pe care o deține. Aceasta a fost agresată pe stradă după ce a rupt câteva afișe cu Traian Băsescu. Totul s-a petrecut în 2009, pe stradă, după ce șeful Guvernului a fost vizibil deranjată de campania electorală a lui Traian Băsescu, așa că s-a decis să îi rupă câteva din afișe.Un simpatizant al partidului PDL i-a aplicat o corecție pe măsură, după ce a văzut fapta comisă.

Viorica Dăncilă în clasa a 11-a
Viorica Dăncilă în clasa a 11-a

„În timp ce discutam, din mașină a coborât un membru PDL, N.C., care, de cum a ieșit, a început un limbaj foarte violent, s-a repezit la unul dintre oamenii care mă însoțeau. După ce a terminat o altercație cu respectivul, s-a întors spre mine și m-a lovit. Sub ochii primarului. (…) Cu toate că se vede semnul loviturii, domnul primar susține că nici măcar nu m-a lovit. De fapt, nici nu mă așteptăm la o altă atitudine din partea sa’, a povestit Viorica Dăncilă la acea vreme.

Viorica Dăncilă, apariție uimitor de provocatoare la nunta fiului
Viorica Dăncilă, apariție uimitor de provocatoare la nunta fiului

Gafele Vioricăi Dăncilă

„Cred că caracterizarea cea mai bună ne-o face românii”, cea mai nouă. Aceasta s-a scuzat spunând că este naturală și că emoțiile o stăpânesc. „Nu trebuie să mai avem politicieni-robot, care nu simt simpatie pentru oameni, nu iubesc oamenii. Poate am făcut greşeli pe care mi le însuşesc şi eu sunt cel mai mare critic. Nu e important când faci greşeli de exprimare, e important când greşeşti faţă de oameni”, a specificat aceasta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×