Dan Cristian Popescu, despre Viorica Dăncilă: „Doamna Dăncilă este cel mai cultivat și inteligent membru al PSD”

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
24/12/2018, 09:17
Dan Cristian Popescu, despre Viorica Dăncilă: „Doamna Dăncilă este cel mai cultivat și inteligent membru al PSD”
Laude pentru Dăncilă!

Liderul Partidului Național Liberal a făcut declarații uimitoare la adresa premierului României. Viorica Dăncilă a fost lăudată peste măsură de Dan Cristian Popescu, viceprimar al Sectorului 2 al Capitalei. Acesta a ales să treacă toate laudele într-un mesaj pe care l-a postat pe un site de socializare. Cu toate că multă lume o consideră „tăntica incultă, analfabetă, dar din ce în ce mai tupeistă şi mai obraznică” și îi aduc tot felul de gafe la suprafață, Dan Cristian Popescu îi ia apărarea și o ridică în slăvi. Din fericire pentru Dăncilă, acesta nu este singurul admirator al muncii sale. Liderul PSD o susține întotdeauna și o felicită pentru reușite.

„Vreau să o felicit cu toată forţa pe doamna prim-ministru Viorica Dăncilă pentru prestaţia de azi, pentru poziţia pe care a avut-o şi pentru demnitatea cu care a apărat poziţia României şi imaginea României în Parlamentul European. Am urmărit şi dezbaterea din Comisia LIBE şi intervenţiile de astăzi. Şi unii colegi ai noştri au spus, şi unii colegi de la ALDE, şi de la alte grupuri, şi din alte ţări cred că ceea ce e important să se întâmple, şi noi am solicitat mereu asta, este să se construiască un dialog. Dar să nu fie un dialog într-o singură direcţie, trebuie ascultate argumentele fiecărei ţări, în cazul nostru România. Nu cred că trebuie date sentinţe pentru că există o campanie mai bună de manipulare sau o campanie mai agresivă dintr-o anumită parte”

Lider PNL, despre Viorica Dăncilă: „cel mai cultivat membru PSD”

Liderul Partidului Național Liberal, Dan Cristian Popescu, a urcat un mesaj uimitor în mediul online, mesaj care o vizează strict pe Viorica Dăncilă. Viceprimarul Sectorului 2 al Capitalei îi răsfiră calitățile acesteia de lider. „Un mesaj pentru membrii PSD supărați după declarațiile domnului Ludovic Orban: Doamna Dăncilă este cel mai cultivat și inteligent membru al PSD, de aceea au și propus-o prim-ministru!”, a scris Dan Cristian Popescu în mediul online. De asemenea, viceprimarul nu este singura persoană din politică ce și-a arătat aprecierea și susținerea către șeful Guvernului.

Liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, o laudă cu fiecare ocazie: „O susțin pe Viorica Dăncilă. Acest Guvern nu va pleca că vrea Iohannis. Categoric nu o schimbăm pe dna Dăncilă. Trebuie să rămână până în 2020 cel puțin, este un premier foarte bun. La Cex nu știu dacă se va decide o remaniere, dar discuții despre activitatea unor miniștri trebuie să fie. Sunt nemulțumit de unii miniștri. Dna prim-ministru va avea inițiativa, dacă se pune problema”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×