Cum arată vila din Mediaș a lui Alex Bodi. Luxul în care trăiește alături de Bianca Drăgușanu – Foto

Dan Suta   
în Stiri mondene
16/04/2020, 11:33
Cum arată vila din Mediaș a lui Alex Bodi. Luxul în care trăiește alături de Bianca Drăgușanu – Foto
Alex Bodi petrece izolarea cu Bianca Drăgușanu în vila din Mediaș. Sursa foto: Instagram

Carantina le-a adus fericirea! Alex Bodi și Bianca Drăgușanu petrec această perioadă de izolare departe de forfota din Capitală, la vila pe care afaceristul o deține în Mediaș.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, refugiați în vila de lux din Mediaș

Alex Bodi are o vilă de lux, iar crama pe care o deține la subsolul acesteia a fost reorganizată și a devenit locul în care musculosul se antrenează zilnic, fiind transformată într-o sală de box.

Bianca și Alex petrec Paștele, așadar, în somptuoasa vilă din Mediaș, acolo unde cei doi par a fi mai fericiți ca niciodată după ce au trecut prin două divorțuri și nenumărate scandaluri publice.

O căsnicie cu multe despărțiri și împăcări

Dacă pe unii această perioadă de carantină îi supără și nu mai suportă să stea în casă, se pare că pentru cele două vedete a venit ca o mănușă, căci și-au rezolvat toate problemele amoroase.

Mai mult, de când s-au împăcat, petrecând mai tot timpul în casă, cei doi nu au mai avut nicio divergență. Bianca și Alex au dovedit că se iubesc nespus de mult în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D.

Cei doi nu s-au sfiit să se sărute în fața unei țări întregi, în timpul transmisie prin Skype de la Teo Show. Telespectatorii au putut vedea cum arată vila în interior, cuibușorul de nebunii al celor doi.

Pentru că nu a vrut să piardă deloc vremea, Alex Bodi și-a amenajat crama de la subsol și a transformat-o în sală de antrenamente. Și-a luat și un antrenor personal, care îl ajută să își mențină fizicul pe perioada izolării.

Bianca și afaceristul care face bani din lingouri de aur au trecut recent printr-un episod furtunos în relația lor. Cei doi au divorțat de două ori și tot de atâtea ori și-au dat seama că au greșit și că merită să își mai acorde o șansă.

Au existat chiar și acuzații că Alex a agresat-o pe Bianca, iar în relația lor a apărut, la un moment dat, o domnișoară din Rusia pe nume Daria Radionova, cu care Alex s-ar fi întreținut prin Monaco.

alex bodi
Alex Bodi, în fața vilei sale. Sursa foto: Instagram
Alex Bodi și Bianca Drăgușanu la Teo Show
Afaceristul și blondina se iubesc nespus. Sursa foto: captură Kanal D
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×