Cum arată Vica Blochina, după ce și-a operat posteriorul. FOTO

Raluca Ogaru    Claudiu Ilie   
în Imagini de ultima ora
25/02/2019, 14:29
Cum arată Vica Blochina, după ce și-a operat posteriorul. FOTO GALERIE FOTO
Vica Blochina are acum un fund de brazilianca!

Vica Blochina s-a operat, însă intervenția a fost una de înfrumusețare. Chiar dacă nu are rude în Brazilia, vedeta a vrut să își facă și ea un fund de braziliancă, așa că a mers la un medic pentru a-și vedea visul cu ochii. Nu mai puțin de 5 kilograme de grăsime și-a injectat în posterior, iar rezultatul a mulțumit-o nespus pe blondină.

Intervenţia a durat cinci ore şi deşi a avut loc de ceva timp, Blochina nu prea le-a arătat fanilor rezultatul final. Când a făcut-o, mondena a reuşit să-i împartă în două tabere pe fanii ei de pe Internet. Unii care o apreciază pentru forma fizică pe care o are la 43 de ani şi ceilalţi care o critică pentru că se expune prea mult şi pozează provocator deşi este mămică.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Vica Blochina și-a mprit fundul și coapsele cu 5 kilograme de grăsime

La capătul celor cinci ore de operaţie, fundul Vicăi Blochina și-a schimbat complet aspectul și proporțiile, devenind mult mai bombat decât înainte de intervenție, ceea ce i-a dat blondinei mai multă încredere în ea, dar şi dezinvolutură.

Vica Blochina este obișnuită însă cu operațiile estetice. De-a lungul timpului fosta balerină şi-a operat nasul şi de două ori sânii şi a recurs la o serie de injecţii menite să-i şteragă ridurile. La fiecare injectare cu botox sau acid hialuronic, blondina ne anunţa pe Facebook şi ne arăta rezultatele.

Vica Blochina fund
Vica Blochina si -a pozat fundul si a postat fotografia pe Facebook

Ocupată cu operațiile de înfrumusețare, Vica a uitat să-și mai plătească întreținerea! Celebra vedetă tv a fost dată în judecată pentru datorii uriaşe. Superba blondină are de achitat nici mai mult, nici mai puţin de 2.500 de euro!
Vica Blochina trăieşte într-un apartament de 100 de metri pătraţi, în Centrul Bucureştiului, în valoare de 350.000 de euro. Locuinţa a fost un cadou de la Victor Piţurcă pe vremea când cei doi erau iubiţi, iar întreţinerea nu este tocmai ieftină. Vica a rămas de câteva ori în urmă cu plata, nu pentru că nu ar avea bani, ci pentru că uită să treacă pe la administrator.

Închide ×