Cum arată Vica Blochina, după ce și-a operat posteriorul. FOTO

Raluca Ogaru    Claudiu Ilie   
în Imagini de ultima ora
25/02/2019, 14:29
Cum arată Vica Blochina, după ce și-a operat posteriorul. FOTO GALERIE FOTO
Vica Blochina are acum un fund de brazilianca!

Vica Blochina s-a operat, însă intervenția a fost una de înfrumusețare. Chiar dacă nu are rude în Brazilia, vedeta a vrut să își facă și ea un fund de braziliancă, așa că a mers la un medic pentru a-și vedea visul cu ochii. Nu mai puțin de 5 kilograme de grăsime și-a injectat în posterior, iar rezultatul a mulțumit-o nespus pe blondină.

Intervenţia a durat cinci ore şi deşi a avut loc de ceva timp, Blochina nu prea le-a arătat fanilor rezultatul final. Când a făcut-o, mondena a reuşit să-i împartă în două tabere pe fanii ei de pe Internet. Unii care o apreciază pentru forma fizică pe care o are la 43 de ani şi ceilalţi care o critică pentru că se expune prea mult şi pozează provocator deşi este mămică.

Vica Blochina și-a mprit fundul și coapsele cu 5 kilograme de grăsime

La capătul celor cinci ore de operaţie, fundul Vicăi Blochina și-a schimbat complet aspectul și proporțiile, devenind mult mai bombat decât înainte de intervenție, ceea ce i-a dat blondinei mai multă încredere în ea, dar şi dezinvolutură.

Vica Blochina este obișnuită însă cu operațiile estetice. De-a lungul timpului fosta balerină şi-a operat nasul şi de două ori sânii şi a recurs la o serie de injecţii menite să-i şteragă ridurile. La fiecare injectare cu botox sau acid hialuronic, blondina ne anunţa pe Facebook şi ne arăta rezultatele.

Vica Blochina fund
Vica Blochina si -a pozat fundul si a postat fotografia pe Facebook

Ocupată cu operațiile de înfrumusețare, Vica a uitat să-și mai plătească întreținerea! Celebra vedetă tv a fost dată în judecată pentru datorii uriaşe. Superba blondină are de achitat nici mai mult, nici mai puţin de 2.500 de euro!
Vica Blochina trăieşte într-un apartament de 100 de metri pătraţi, în Centrul Bucureştiului, în valoare de 350.000 de euro. Locuinţa a fost un cadou de la Victor Piţurcă pe vremea când cei doi erau iubiţi, iar întreţinerea nu este tocmai ieftină. Vica a rămas de câteva ori în urmă cu plata, nu pentru că nu ar avea bani, ci pentru că uită să treacă pe la administrator.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×