Cum arata transsexualul Florin Moldovan, zis și Naomi, la 42 de ani. GALERIE FOTO

Claudiu Ilie   
în Imagini de ultima ora
02/05/2019, 17:08
Cum arata transsexualul Florin Moldovan, zis și Naomi, la 42 de ani. GALERIE FOTO GALERIE FOTO
Cum arata transsexualul Naomi la 42 de ani

Cum mai arată Naomi, transsexualul care a șocat opinia publică din România, după ce și-a făcut intrarea în showbizul românesc! Florin Moldovan, pe numele său real, a făcut furori cu aparițiile sale pe la emisiunile de scandal din țara noastră. Avea sâni, părul lung, dar era bărbat, lucru nemaivăzut până atunci în România.

Cum arată transsexualul Naomi, ajuns la 42 de ani

A încercat să își facă o carieră în muzică, dar vocea și talentul său nu prea îl recomandau, iar organizatorii de spectacole nu prea l-au luat în serios niciodată. Rănit în orgoliu, dar și fizic de multe ori de bărbații care nu au putut concepe o asemenea apariție, Naomi și-a luat lumea în cap și a plecat din țară.

Au trecut câțiva ani de atunci, iar acum Naomi s-a stabilit în Elveția, unde ia lecții de canto și se pare că prosperă cu fiecare zi petrecută în țara Cantoanelor, însă nu i-a fost ușor. În 2015, Naomi se plângea că a rămas pe străzi, după cum a spus pe Facebook.

Naomi traieste de mai multi ani in Elvetia

Naomi a trecut prin clipe grele

”Va iubesk.. Și deși ma trezesc cu lacrimi în ochi în fiecare dimineață… Ceva îmi.spune ca va fi bine de acum încolo… Sa studiez atâția any m u z i c a… Și sa rămân pe străzi… Ma descurc cum pot în tăcere.. Fără sa cer cuiva… Cu demnitatea sufletului mew.. Și as muri și mâine.. Dar fără sa ma arate cineva cu degetul ca as fi cerut ceva…cuiva… Oameni buni înving cel mai frumos în viata.. Cu răbdarea… Tăcerea.. Și cu fapte bune concrete… Sa fiți iubiti… Sa purtați grija sufletului vostru.. Altcineva în locul vostru nu o va face.. Sa auzim numai de bine…”.

Acum a ajuns la vârsta de 42 de ani, iar unii îi spun pe Facebook că arată bine. Este zâmbitoare și pare că se simt bine. A recunoscut că lucrează într-un bordel, dar își continuă și cariera muzicală. În urmă cu câțiva ani, Naomi s-a întors în România pentru a participa la preselecțiile Eurovision. A ajuns până în finala selecției naționale, dar nu a reușit să convingă juriul și publicul român că merită să reprezinte țara noastră peste hotare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×