Cum arată Tina Turner acum. Artista a împlinit 80 de ani. Galerie FOTO

Daniel Scripcaru   
în Imagini de ultima ora
22/11/2019, 15:50
Cum arată Tina Turner acum. Artista a împlinit 80 de ani. Galerie FOTO GALERIE FOTO
Cum arataă Tina Turner la 80 de ani

Wow, cum arată Tina Turner! Artista urmează să împlinească venerabila vârstă de 80 de ani, dar aceasta dă dovadă câ vârsta este doar o cifră. Arată foarte bine, este fericită, dar spune că nu va mai cânta vreodată în vreun concert. Și a cântat la viața ei. Încă deține recordul mondial ca artist solo cu cele mai multe bilete de concert vândute vreodată.

Cum arată Tina Turner la 80 de ani

Marea artistă va împlini pe 26 noiembrie venerabila vârstă de 80 de ani. Deși s-a retras de pe scenă, cântăreața este într-o formă de zile de mari, iar recent și-a uimit fanii cu o apariție neașteptată pe Broadway. Vedeta, una dintre cele mai bune voci feminine din istorie, și-a făcut apariția pe Broadway. Starul a fost în sală chiar la spectacolul ei biografic „Tina”,  iar la final chiar s-a alăturat echipei de pe scenă, când oamenii au rămas șocați când au văzut cum arată la 80 de ani.

Tina Turner a venit însoțită de soțul ei Erwin Bach, dar și de vedeta TV Oprah Winfrey. Îmbrăcată într-o rochie maro strălucitoare și lungă și o haină neagră, Tina a atras toate privirile, fiind într-o formă fizică de invidiat. Plină de bucurie, Tina a părut foarte încântată că a urcat din nou pe scenă, unde a ținut un scurt discurs, în timp ce alături de ea a stat actrița Kristina Love, cea care o interpretează în acest show.

Tina Turner trăiește acum în Elveția

Viața a fost bună cu Tina Turner, dar nu mereu. Spectacolul prezintă viața Tinei Turner de la începutul dificil în Nutbush, Tennessee, până la ascensiunea către titlul de Regina Rock and Roll, o poveste despre o femeie care a îndrăznit să sfideze limitele vârstei sale, ale genului și ale rasei, scrie Daily Mail.

Totodată, acesta scoate la iveală și detalii nefericite din viața vedetei, precum abuzurile fostului soţ, Ike Turner (jucat de Kobna Holdbrook-Smith), cel care a făcut-o celebră la începutul anilor 1960. Născută pe 26 noiembrie 1939, în Nutbush, statul Tennessee, Tina Turner este câștigătoarea a 11 premii Grammy, însă s-a retras în anul 2009 din lumina reflectoarelor pentru a-şi trăi bătrâneţea liniştită în Elveţia. Artista susține că este fericită cu viața ei de acum și nu va mai susține vreodată vreun concert, dar recunoaște că va mai cânta alături de artiști din generația ei.

„Să mă întorc înapoi la muncă într-un turneu sau așa ceva este exclus. Retragerea e retragere. (…) Nu vreau să fiu privită ca o băbuță, care apare pe scenă sprijinindu-se într-un baston. Nu am nevoie să mă întorc înapoi. S-a terminat”, a declarat Tina.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×