Cum arată soția lui Dragoș Pătraru! Galerie foto cu Monica

în Stiri mondene
06/10/2018, 23:10
Cum arată soția lui Dragoș Pătraru! Galerie foto cu Monica GALERIE FOTO
Decizia vine după scandalul înregistrărilor audio făcute publice de Dragoş Pătraru în care este surprins modul în care Doina Gradea priveşte meseria de jurnalist.

Cum arata sotia lui Dragos Patraru!  Dragoș Pătraru are o familie frumoasa si este insurat de aproape 20 de ani cu Monica, femeia care i-a daruit si doi copii: Andreea, 14 ani, si Robert, de 9 ani. Desi se afla in plin scandal cu sefii de la TVR, dupa ce a facut publice mai multe inregistrari socante cu acestia, in viata de zi cu zi, Dragos Patraru este un tip linistit.

Cum arată soția lui Dragoș Patraru

Monica Pătraru, soția lui Dragoș Pătraru
Monica Pătraru, soția lui Dragoș Pătraru

Click pe GALERIA FOTO pentru a vedea mai multe imagini cu Monica, soția lui Dragoș Pătraru

Realizatorul emisiunii ‘Starea Natiei’ a implinit 19 ani de casnicie. Dragos Patraru, originar din Ploiesti, este casatorit cu Monica, o femeie care nu prea apare in lumina reflectoarelor.

Cine este Dragoș Patraru

Dragoş Pătraru şi-a început activitatea jurnalistică la ziarul Prahova, în 1996, unde a fost redactor. De atunci, a mai ocupat funcţiile de producător şi realizator de emisiuni la Radio Contact Ploieşti, unde a coordonat şi departamentul de ştiri, a fondat şi condus, începând cu anul 2000, publicaţia Fair Play de Prahova şi săptămânalul de anchetă şi satiră altPHel, iar din 2008 a făcut performanţă în rândul televiziunilor locale cu Prahova TV, post pe care l-a condus până în 2012. Timp de doi ani, a fost producător, editor şi prezentator la România TV.

Sursă: www.ciao.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×