Video! Pătraru a publicat înregistrările! Directorul TVR spune că în instituție se fură ca-n codru!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
03/05/2018, 16:59
Video! Pătraru a publicat înregistrările! Directorul TVR spune că în instituție se fură ca-n codru!
Pătraru a publicat înregistrările!

„În TVR se fură ca-n codru!”. Aşa spune şefa televiziunii publice, Doina Gradea, în înregistrările făcute publice de jurnalistul Dragoş Pătraru! Realizatorul emisiunii „Starea Naţiei“ de la TVR 1 a făcut publice o serie de înregistrări audio în care preşedintele-director general al TVR, Doina Gradea, îşi jigneşte angajaţii.

Pătraru a reamintit  faptul că echipa lui de la „Starea Naţiei” a întâmpinat intimidări, ameninţări şi încercări repetate de cenzură, însă acele înregistrări nu vor fi făcute publice, fiind ţinute cu un alt scop. „Unele probe le păstrăm pentru sala de judecată. Aici este vorba despre nişte oameni care – la ordin politic sau pur şi simplu din slugărnicie – vor să aservească televiziunea publică puterii“, spune Pătraru.

Pătraru a publicat înregistrările, dar nu pe toate

Doina Gradea consideră că Dragoş Pătraru are „o atitudine de scandal“, iar pe o jurnalistă care i-a adresat o întrebare incomodă primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, a numit-o „cap de porc“.  „Băi, şi se duce reportera noastră, care e o tipă cu cap de porc…Să-mi bag picioarele, că nu poţi să o scoţi pe post. Dar, OK femeia. Şi în timp ce lumea se bucura că s-a făcut spitalul ăsta, că-i pentru copii, la Foişor, deci l-au refăcut, că-i o investiţie spectaculoasă, asta o întreabă pe Firea: cum e cu statuile, nu ştiu ce, câte statui aţi făcut în Bucureşti? La care Firea zice: o să-ţi răspund, dar stai puţin că avem acum treabă cu spitalul şi ne tragem deoparte şi îţi spun şi de statui. Nu, nu, nu, să ne spuneţi de faţa cu toată lumea aici. De patru ori…de patru ori“, spune Doina Gradea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×