Cum arată soția cu 44 de ani mai tânără a lui Gheorghe Zamfir. FOTO

Catalin Nae   
în Stiri mondene
06/04/2019, 16:22
Cum arată soția cu 44 de ani mai tânără a lui Gheorghe Zamfir. FOTO GALERIE FOTO
Cum arată și cine este soția lui Gheorghe Zamfir

Gheorghe Zamfir este unul dintre cei mai cunoscuți muzicieni din România. Îndrăgitul interpret are o soție cu 44 de ani mai tânără ca el, pe nume Nicoleta Beca. Cei s-au căsătorit în anul 2016, după ce au fost împreună circa opt ani de zile. Maestrul a mai fost căsătorit înainte, cu o franțuzoaică.

Cum a început relația lui Gheorghe Zamfir cu soția sa, Nicoleta Beca

Gheorghe Zamfir și Nicoleta Beca formează un cuplu discret, însă au intrat în atenția presei mondene din cauza diferenței de vârstă dintre ei și a modului în care a început relația lor. Cei doi s-au cunoscut la o emisiune televizată în anul 2008, pe vremea când muzicianul era căsătorit cu Marie Noelle.

Ulterior, între ei s-a înfiripat și o poveste de iubire, chiar dacă Zamfir era un bărbat însurat. Mariajul său cu franțuzoaica se deteriorase, dar divorțul nu a fost deloc simplu. Procesul a fost deschis în aprilie 2010, pe vremea când ei aveau deja 16 ani de căsnicie. Cinci ani au stat cei doi în proces, partajul fiind pronunțat oficial în 2015.

Gheorghe Zamfir și soția sa Nicoleta Beca. Între cei doi este o diferență de 44 de ani

Gheorghe Zamfir a divorțat de prima soție pentru a fi cu Nicoleta Beca

Divorțul a fost unul costisitor pentru naist, instanța hotărând ca el să plătească o pensie alimentară lunară de 600 de euro fostei soții, timp de șase ani. Suma totală se ridică astfel la 40.000 de euro. Separarea de Marie Noelle a însemnat, însă, că Gheorghe Zamfir putea să se căsătorească cu Nicoleta.

Nunta celor doi s-a desfășurat în anul 2016, când naistul avea 74 de ani, iar cântăreața 30 de ani. Ceremonia a fost una discretă, la care au luat parte prietenii și rudele celor doi. De atunci, ei și-au continuat mariajul departe de ochii curioșilor și s-au ținut departe de scandaluri.

În anul 2018, cei doi au urcat pe aceeași scenă, în cadrul unui festival folclorit desfășurat în Parcul Cișmigiu din București. Aceea a fost prima apariției a Nicoletei Beca după nunta cu Gheorghe Zamfir, ea însoțindu-l pe artist în turneele sale internaționale, în calitate de invitată.

Gheorghe Zamfir s-a născut pe 6 aprilie 1941, în Găești, și este supranumit „Regele naiului”. El a adus mari schimbări acestui instrument muzical cu 20 de tuburi, creând variante cu 22, 25, 28 șu 30 de tuburi pentru a acoperi o tonalitate mai mare. Faima sa a ajuns peste hotare, el luând parte la concerte pe tot mapamondul. El a susținut un recital și în cadrul tradiționalul concert de Crăciun de la Vatican.

Nicoleta Beca este o cântăreață de muzică populară, originară din satul Cib, comuna Almașu Mare, care a avut numeroase apariții la televiziune dedicate folclorului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×