Prima poză de la nunta lui Gheorghe Zamfir!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
09/02/2016, 00:01
Prima poză de la nunta lui Gheorghe Zamfir! GALERIE FOTO

Pe 31 ianuarie a.c., în impozanta sa vilă din Cobia, judeţul Dâmboviţa, Nicolae Zamfir, cel ce a vrăjit întreg mapamondul cu talentul său, a petrecut cu prietenii la nunta sa cu frumoasa solistă de muzică populară Nicoleta Beca.

A fost o petrecere intima, în care mirii au venit îmbrăcaţi în costume cu motive populare, la fel şi mulţi invitaţi, din rândul cărora a făcut parte actuala manageră a artistului, Oana, fosta soţie a Nicolae Voiculeţ, de asemenea interpret la nai.

”Ecuaţia a început acum 9 ani când casa nu era construită. S-a lucrat la fundaţie caramidă cu caramidă. Fiecare la locul ei, în forma ei, la timpul ei. S-au mai întârziat lucrările, s-a mai greşit. Lent, dar sigur, s-a construit o casa pe pământ şi una în ceruri, după cerinţele Creatorului, cu cât mai multe necunoscute şi cât mai puţine goluri. Maestrul Gheorghe Zamfir care a cucerit întreaga planetă prin sunet şi Nicoleta Beca, actuala Zamfir, care la 31 de ani este singurul doctor în sociologia muzicii din ţară recunosc aceleaşi note şi vibrează la unison. Iubirea prin sunet”, este mesajul scris într-un mod inconfundabil de Gheorghe Zamfir despre el şi soţia sa şi făcut public prin intermediul impresarei.

Gheorghe Zamfir şi Nicoleta Beca (solista de muzică populară originară din satul Cib, comuna Almaşu Mare, din judeţul Alba) s-au cunoscut în vara lui 2007 la o emisiune de televiziune. A fost dragoste la prima vedere iar cei doi nu consideră un impediment faptul că îi despart 44 de ani.

Cel mai valoros naist al lumii, Gheorghe Zamfir, care va împlini în curând 75 de ani, a mai fost căsătorit o dată, cu franţuzoaica Marie Noelle, mariaj în urma căruia a avut parte de un divorţ cu năbădăi. Artistul are un fiu, Emmanuel Teodor Zamfir (25 de ani), rezultat din relaţia cu Susan Nichols.

Sursa: libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×