Cum arată singura fiică pe care a avut-o Stela Popescu. A adoptat-o la 15 ani. FOTO

Daniel Scripcaru   
în Imagini de ultima ora
30/07/2019, 17:29
Cum arată singura fiică pe care a avut-o Stela Popescu. A adoptat-o la 15 ani. FOTO GALERIE FOTO
Cum arată singura fiică pe care a avut-o Stela Popescu

Cum arată singura fiică pe care a avut-o Stela Popescu! Doinița nu seamănă mai deloc cu Stela Popescu, deoarece este fiica adoptivă a actriței. Doinița avea 15 ani atunci când a cunoscut-o pe Stela Popescu și pe soțul vedetei, Ion Maximilian.

Cum arată singura fiică pe care a avut-o Stela Popescu

Aceasta era nepoata lui Ion Maximilian, mai exact fiica fratelui său. “Eu trăiam în Cehoslovacia, împreună cu mama mea şi la vârsta de 13 ani mi-a spus că tatăl meu natural e român şi locuieşte în România, aşa că la 15 ani am plecat la el”, spunea Doinița într-un interviu.

Tânăra le-a intrat pe sub piele actriței și soțului ei, care au îndrăgit-o imediat. Deşi Ion Maximilian nu şi-a dorit copii, nu i-a putut rezita Doinei. “N-a vrut copii, dar a apărut Doiniţa şi ne-am lipit de ea. Este o fată cuminte, interesantă şi inteligentă, mânca-o-ar mama”, spunea regretata actriță Stela Popescu.

Cum arată singura fiică pe care a avut-o Stela Popescu
Cum arată singura fiică pe care a avut-o Stela Popescu

Doinița a fost căsătorită cu actorul Radu Gheorghe

Doinița declarat că a avut o viață foarte frumoasă, alături de părinții ei adoptivi, care i-au îndeplinit orice dorinţă mereu şi au avut grijă de ea întotdeauna. Are însă și un regret. Faptul că mama ei, Stela Popescu, nu a intrat în politică.

Stela Popescu a încetat din viață pe data de 23 noiembrie 2017, la vârsta de 81 de ani. Doinița Maximilian spune că a sufert enorm după moartea mamei sale. ”Îi simt prezenţa şi acum. Stela, mama mea, ne ocroteşte din cer: pe mine, pe fiica mea, dar şi pe nepoţelul meu. Ea a fost stâlpul familiei noastre! Cât a fost în viaţă nu ne-a lipsit nimic. Tot timpul ne întreba dacă suntem bine, dacă ne lipseşte ceva. După ce a murit, o apreciez şi mai mult, îi simt enorm lipsa”, a declarat pentru Click Doina Maximilian, care a fost căsătorită cu marele actor Radu Gheorghe, cu care are și o fiică.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×