Cum arată singura fiică a lui Toma Caragiu! Doina Caragiu a fost adoptată! ”Tata a înșelat-o pe mama cât a putut!”

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
04/03/2019, 15:33
Cum arată singura fiică a lui Toma Caragiu! Doina Caragiu a fost adoptată! ”Tata a înșelat-o pe mama cât a putut!” GALERIE FOTO
Fiica lui Toma Caragiu isi vedea tatal doar de cateva ori pe an

Gigantul teatrului și filmului românesc Toma Caragiu, răpit mult prea devreme de cutremurul din anul 1977, de la care au trecut deja 42 de ani, a lăsat în urmă zeci de filme, mii de apariții pe scenele teatrelor din România, dar și un copil.

Fiica lui Toma Caragiu își vedea tatăl printre gratiile căminului

Actorul s-a însurat la vârsta de 27 de ani cu actrița Maria Bondar, colega sa de la Teatrul din Ploiești. Cei doi au hotărât să înfieze o fetiță, însă drumul celor doi s-au despărțit după numai 10 ani de căsnicie. Fata, Maria Doina, a rămas în grija mamei, tatăl său contribuind financiar la creşterea sa.

După despărţire, Toma Caragiu şi-a refăcut viaţa, căsătorindu-se cu actriţa Elena Bichman, aflată şi ea la al doilea mariaj. Din nefericire, însă, Toma Caragiu nu a rămas apropiat de fiica adoptivă. Se vedeau doar de câteva ori pe an.

Fiica lui Toma Caragiu
Fiica lui Toma Caragiu isi vedea tatal printre gratii

Toma Caragiu își vedea fiica de câteva ori pe an

Fiica sa a vorbit despre relația cu tatăl ei în urmă cu 12 ani, într-un interviu acordat Jurnalului Național. Femeia a mărturisit că i se mai făcea dor de tatăl său, dar trebuia doar să se uite pe fereastră pentru a-l vedea.

“Părinţii mei erau despărţiţi de când aveam trei ani. Ne vedeam de două-trei ori pe an, dar nu mai mult. Era foarte ocupat. El că tată a fost tată până pe la 4 ani, apoi a fost pensie alimentară şi, de câteva ori pe an, vizite, ori eu, ori el. Dar nu a fost aşa cum e un tătic. În momentul în care părinţii sunt despărţiţi, relaţiile nu mai sunt ca într-o familie”, a povestit Doina.

“Când mi-era dor de el, mă duceam şi-l vedeam. Eu am învăţat la Zoia Kosmodemianskaia. Am stat la internat din clasa I până într-a V-a. A fost o mare durere pentru mine să n-am părinţii aproape. Dar… geamurile de la internat dădeau în aceeaşi curte cu ferestrele cabinelor de la Teatrul Bulandra. Când mi-era dor de tata şi voiam să-l văd, mă căţărăm pe gratii şi mă uităm spre cabina lui”, şi-a mai amintit ea.

Cât despre motivul divorţului părinţilor ei, Doina a dat vina pe succesul la femei al marelui actor. “Tata a fost întotdeauna un iubitor al sexului frumos, iar femeile alergau după el, mai ales după ce a devenit cunoscut. Şi-atunci a înşelat-o pe mama cât a putut. Or, mama n-a putut suportă şi a divorţat de el”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×