Cum arată Simona Dichiseanu la 51 de ani! Ce cadou a primit de la fostul soţ, Ion Dichiseanu. FOTO

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
31/08/2019, 15:45
Cum arată Simona Dichiseanu la 51 de ani! Ce cadou a primit de la fostul soţ, Ion Dichiseanu. FOTO GALERIE FOTO
Simona Dichiseanu a împlinit 51 de ani. Sursa foto: național.ro

Simona Dichiseanu a fost copleșită cu daruri de ziua ei de naștere. Fosta soție a actorului Ion Dichiseanu a împlinit 51 de ani, însă dacă nu ar spune chiar ea câți ani are, nimeni nu i-ar da această vârstă.

Simona Dichiseanu a împlinit 51 de ani

La petrecerea de ziua ei nu a fost prezent și fostul ei bărbat, cel cu care a păstrat o relație de prietenie extrem de frumoasă, cu care menține acea complicitate, chiar dacă nu mai sunt împreună ca iubiți. Cu toate acestea, i-a trimis un buchet imens de flori.

22 de ani au fost împreună, o perioadă care nu poate fi uitată atât de ușor. Cei doi s-au revăzut cu ocazia zilei de naștere a Simonei, cea care a depășit pragul de 50 de ani și a mai adăugat un 1 la coadă. Bairamul a avut loc pe terasa unui cunoscut hotel din stațiunea Venus, de pe litoralul românesc.

simona dichiseanu
Simona, Ion și fiica lor, Ioana Dichiseanu. Sursa foto: wowbiz.ro

Simona Florescu: „Iubirea doare uneori, dar ne și curăță”

„Nu cred că există oameni care nu își doresc să fie iubiți. Iubirea e sentimentul acela de a-ți păsa, de a avea grijă, de a duce dorul persoanei iubite, în ciuda trecerii timpului. Asta e iubirea adevărată. Iubirea doare uneori, dar ne și curăță, ne purifică, ne înalță, ne face mai buni, mai frumoși. Iubirea nici măcar nu are memorie. Iubirea adevărată înseamnă Dumnezeu”, a scris în urmă cu un an Simona ex-Dichiseanu pe Facebook.

Ion Dichiseanu (85 de ani) și Simona Florescu (51 de ani) au împreună o fată pe nume Ioana. Diferența de 35 de ani dintre cei doi nu a fost deloc un impediment pentru a fi împreună două decenii. Cei doi au divorțat în anul 2010.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×