Cum arată și cu ce se ocupă soția actorului Alvaro Morte, El Profesor din Casa de Papel – Foto

Dan Suta   
în Stiri mondene
23/04/2020, 18:01
Cum arată și cu ce se ocupă soția actorului Alvaro Morte, El Profesor din Casa de Papel – Foto
Alvaro Morte are o nevastă pasionată de modă și teatru. Sursa foto: Instagram

Pe Alvaro Morte, El Profesor din serialul Casa de Papel, îl știe toată lumea, însă pe consoarta acestuia o știu mai puțin. Actorul care a cucerit inimile fanilor acestei producții spaniole marca Netflix are o nevastă care are grijă în permanență de aparițiile sale, căci este o cunoscută stilistă.

Alvaro Morte are o soție stilist și o mare fană a teatrului clasic

Alvaro și Blanca Clemente formează o familie minunată împreună. Cei doi locuiesc în Madrid, alături de copiii lor, doi gemeni pe nume Julieta și Leon.

Alvaro a fost dintotdeauna extrem de discret în ceea ce privește viața sa particulară, însă presa spaniolă a aflat mai multe detalii despre omul din spatele camerelor de filmat.

El Profesor este în viața de zi cu zi un bărbat obișnuit, familist convins căruia nu îi place să iasă în evidență foarte tare.

Despre proiectul profesional pe care îl împarte cu Blanca Clemente

Morte, care are peste 10 milioane de urmăritori pe Instagram, are o relație specială cu Blanca, cu care se consultă des în legătură cu ținutele sale vestimentare pe care le poartă la evenimentele cu ștaif din Spania și nu numai.

În afară de gemenii pe care îi are cu Blanca, Alvaro mai împarte cu aceasta și casa de producție teatrală 300 Pistolas, cei doi petrecând foarte mult timp împreună la scrierea scenariilor care sunt jucate pe scenele marilor teatre spaniole.

„300 Pistolas este o idee care s-a născut, ca multe altele, în urma unui vis. Aici chiar așa a fost, literalmente. Eu și Blanca am văzut o operă clasică de teatru, timp în care am adormit. Atunci ne-a picat fisa și ne-am întrebat: de ce trebuie să fie teatrul clasic plictisitor?”, a povestit Alvaro Morte pentru El Confidencial.

„Obiectivul proiectului nostru este recuperarea teatrului clasic, însă într-o formă ceva mai inovatoare, fără prea multe artificii, fresh, directă și energică”, a completat El Profesor din Casa de papel.

alvaro morte și soția, blanca clemente
Blanca Clemente este femeia care îi este aproape mereu actorului Alvaro Morte, El Profesor din Casa de Papel

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×