Cum arată și cu ce se ocupă Consuelo, la șapte ani de la divorțul de Adrian Mutu

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
20/04/2020, 19:57
Cum arată și cu ce se ocupă Consuelo, la șapte ani de la divorțul de Adrian Mutu
Cum arată Consuelo, la șapte ani de la divorțul de Adi Mutu sursă foto: cancan.ro

Consuelo Matos parcă a înflorit după divorțul de Adrin Mutu. La șapte ani de la separarea oficială, fosta soție a „Briliantului” arată mai bine ca niciodată. Are propria afacere în domeniul imobiliar și urmează cursuri de actorie.

Consuleo, la șapte ani de la divorțul de Adrian Mutu

În urmă cu șapte ani, Consuelo Matos și Adrian Mutu au decis să își separe drumurile, după o poveste de dragoste parcă ruptă din povești. Cele două fete ale cuplului au rămas cu mama, iar fostul fotbalist și-a refăcut rapid viața alături de Sandra.

Consuelo a fost foarte intens mediatizată în perioada mariajului cu Adrian Mutu, lucru ce nu a fost pe placul ei. Nu îi place să fie în lumina reflectoarelor, așa că, după divorț, s-a retras complet.

Și-a făcut propria companie imobiliară și vinde proprietăți aflate într-un complex de 5 stele, situat chiar pe malul Mării Caraibelor. Fosta doamnă Mutu are la vânzare vile și case de vacanță al căror preț este de minimum 1 milion de dolari, la fel și comisioanele încasate de firma intermediară pe care o conduce.

Consuelo a jucat în două filme

Pe lângă afacerea imobiliară, Consuelo Matos cochetează și cu actoria. Face cursuri de film și, până acum, a apărut deja în două pelicule.

Fosta doamnă Mutu este destul de rezervată când vine vorba de viața ei personală și încearcă să o țină cât mai departe de ochii presei. Cele mai multe postări pe rețelele de socializare sunt cu ea singură, nici fetele nu mai sunt expuse atât de mult cum se întâmpla pe vremea mariajului cu Adrian Mutu.

Cea mai sexy soție de fotbalist, în 2009

În 2009, Consuelo a fost desemnată cea mai sexy soţie de fotbalist, în urma unui sondaj realizat de site-ul Gosvip.ro. Mutu era încântat și fascinat de soția lui, la acea vreme. Ba chiar a recunoscut faptul că l-a schimbat și s-a lăsat schimbat și influențat de soție.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×