Adrian Mutu a pierdut 3 milioane de euro! Briliantul și-a vândut casa de la Miami după divorțul de Consuelo

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
17/10/2019, 13:20
Adrian Mutu a pierdut 3 milioane de euro! Briliantul și-a vândut casa de la Miami după divorțul de Consuelo GALERIE FOTO
Adrian Mutu a pierdut 3 milioane de euro într-o afacere din România. Sursa foto - facebook

Adrian Mutu a acceptat să povestească despre cele 3 milioane de euro pe care le-a pierdut! Cel mai bun marcator din istoria echipei naționale, la egalitate cu Gheorghe Hagi, Briliantul speră acum să dea lovitura în antrenorat. A început în Liga 1 Betano, după care a mers în Golf. Cu toate acestea, Mutu spune că nu s-a apucat de această meserie pentru bani. Fostul atacant susține că are o situația financiară liniștitoare.

Adrian Mutu a pierdut 3 milioane de euro!

Ar fi putut să aibă și mai mulți bani în cont dacă era ceva mai atent. Mutu recunoaște că a pierdut cu ușurință sume importante de-a lungul timpului. „Povestea cu Chelsea e incheiata de mult. Casa de la Miami nu am vandut-o ca sa dau banii lui Chelsea… Eu nu i-am despagubit deloc. Casa s-a vandut pentru ca am divortat de Consuelo. Am facut partajul. Nu m-am apucat de antrenorat pentru bani. M-am apucat din pasiune.

Am fost si presedinte, director general, dar eu am vrut sa fiu antrenor. Depinde la ce nivel vreau sa traiesc. Am patru copii. Daca vreau sa stau doar pe barci si prin vacante e mai greu. Am avut si yacht. Acum nu-si mai permite nimeni care nu lucreaza sa stea in lux. Eu am pierdut multi bani in afaceri si m-am lecuit. Dar pot sa traiesc decent, ca o persoana normala.

Adrian Mutu a pierdut 3 milioane de euro! Mutu
Adrian Mutu spune că a vândut casa din Miami după divorțul de Consuelo. Sursa foto – facebook

Briliantul și-a vândut casa de la Miami după divorțul de Consuelo

Nu vreau sa spun cati bani aveam cand m-am lasat, dar am pierdut 3 milioane de euro in fabrica de biodisel pe care o aveam la Oradea cu baiatul ala Martian. Fabrica a intrat in faliment si nu m-am ales cu nimic. Dar pot sa traiesc linistit, am bani”, a spus Adrian Mutu, potrivit cotidianului Gazeta Sporturilor. Briliantul și-a încheiat cariera cu 77 de partide la echipa națională pentru care a marcat de 35 de ori.

FC Argeș, Dinamo, Inter, Verona, Parma, Chelsea, Juventus, Fiorentina, Cesena, Ajaccio, Petrolul, Pune City, ASA Târgu Mureș sunt formațiile la care a evoluat în carieră Adrian Mutu, actualul antrenor al echipei de tineret a arabilor de la Al Wahda.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×