Ce copii frumoși are Adrian Mutu! Mario îi seamănă cel mai bine

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
03/10/2019, 17:00
Ce copii frumoși are Adrian Mutu! Mario îi seamănă cel mai bine GALERIE FOTO
Ce copii frumoși are Adrian Mutu. Sursa foto: verdict.ro

Adrian Mutu are doi băieți și două fete și este în culmea fericirii. Mezinul a împlinit 3 ani, iar băiatul cel mare a împlinit recent 16 ani. Încă nu se știe dacă vreunul dintre cei doi urmași îi vor duce numele mai departe în fotbal. La fel de bine numele de Mutu ar putea fi dus din nou pe gazon de una dintre fetele ”brialiantului”, care ar putea alege o carieră în fotbal.

Ce copii frumoși are Adrian Mutu

Cert este că toți copiii lui Adrian Mutu sunt foarte frumoși. Din căsnicia cu Alexandra Dinu, Adrian Mutu are un băiat pe nume Mario (16 ani), care locuiește în Italia, iar din mariajul cu frumoasa Consuelo are două fetițe superbe, pe  Adriana Lea (13 ani) și Maya Vega (11 ani).

Cel mai tânăr membru al familiei Mutu este Tiago, băiețelul de doi ani și jumătate pe care actuala soție, Sandra Mutu, I l-a dăruit. Pe Instagram, Adrian a postat poze unde apar atât Tiago, cât și Mario, care s-a transformat într-un adolescent plin de farmec.

Ce copii frumoși are Adrian Mutu
Ce copii frumoși are Adrian Mutu. Sursa foto: clik.ro

Adrian Mutu locuiește de un an în Emiratele Arabe Unite, unde antrenează

Adrian Mutu locuiește alături de Sandra și de Tiago în Emiratele Arabe Unite, dar ține legătura și Mario și cu cele două fete, pe care le-a și vizitat în vara lui 2019, în Republica Dominicană.

De peste un an, Adrian Mutu este antrenor la echipa secunda a lui Al Wahda, dar visează ca, în timp, să-și construiască un nume și în antrenoriat, la fel cum a făcut-o ca jucător. Apropiații spun că visul său este să se întoarcă în Europa ca antrenor al echipei italiene Fiorentina, unde a activat și ca jucător.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×