Cum arată și cine este mama lui Jador. Ce vând părinții manelistului în Bacău – FOTO

Dan Suta   
în Stiri mondene
31/03/2020, 12:39
Cum arată și cine este mama lui Jador. Ce vând părinții manelistului în Bacău – FOTO
Mama lui Jador locuiește în Bacău. Artistul ține legătura des cu părinții săi. Sursa foto: Instagram

Toată țara îl știe pe el, dar puțini știu cum arată și cine este mama lui Jador, manelistul care a rupt topurile muzicale în ultimele săptămâni.

Mama lui Jador are un magazin de pește în Bacău

Fostul concurent de la Puterea dragostei provine dintr-o familie modestă. Nu e un băiat de bani gata, iar părinții lui preferă să muncească în continuare și nu profită de succesul fiului lor.

Conform unor declarații făcute în urmă cu ceva timp de manelist, părinții săi vând pește într-o piață din Bacău, deci se poate spune că sunt mici întreprinzători.

Ionuț Dumitrache, răsfățatul familiei

Artistul a făcut la un moment dat un vlog cu mama lui, pe care o iubește ca pe ochii din cap. Femeia spunea, mai în glumă mai în serios, că nu îi place titulatura pe care și-a ales-o pentru numele de scenă și că ea nu va înceta să-i spună Ionuț, cum îl cheamă, de fapt.

„Părinții mei au un magazin de pește, o Pescărie, în piața mare din Bacău. Cu asta se ocupă. Acum sunt după marfă”, dezvăluia Jador acum ceva timp.

Chiar dacă s-a făcut deja băiat mare, Jador continuă să fie privit ca un copil de părinții lui. Mama cântărețului îl răsfață și azi, mai ales când vine vorba de mâncare. Rețeta preferată a lui Jador și a tatălui său este cea de pește prăjit cu mujdei și mămăliguță, iar secretele le știe doar mama lui.

Părinții s-au obișnuit și nu prea cu succesul de care se bucură băiatul. Mama lui spunea la un moment dat că o să îl pună pe Ernest pe urmele lui să știe unde pleacă de cele mai multe ori, căci lipsește cam des și se îngrijorează într-o clipită.

mama lui jador
Mama lui Jador vinde pește într-o piață din Bacău
jador
Femeii nu îi place numele de scenă pe care l-a ales fiul ei
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×