Cum arată prima iubită a lui Selly de la 5GANG. Are doar 18 ani, dar deja pozează provocator pe Instagram. Galerie FOTO

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
01/11/2019, 15:07
Cum arată prima iubită a lui Selly de la 5GANG. Are doar 18 ani, dar deja pozează provocator pe Instagram. Galerie FOTO GALERIE FOTO
Prima iubită a lui Selly de la 5GANG este și ea vloggeriță. Sursa foto: Decât o revistă

Pe iubita lui Selly de la 5GANG o cheamă Smaranda Știrbu. Are 18 ani și se bucură și ea de popularitate în mediul online. Tânăra pozează în ipostaze sexy pe care le pune pe rețelele de socializare, fiind extrem de activă în special pe Instagram. Printre fotografiile cu ea, fata îl ține la loc de cinste și pe Selly. Fanii însă o regretă pe Magda, prima lui parteneră.

Prima iubită a lui Selly de la 5GANG, Magda, are și ea canal de Youtube

Vloggerul de la 5GANG nu ține ascunsă relația pe care o are cu Smaranda, ba chiar a ajutat-o pe partenera lui să primească urmăritori pe contul ei de Instagram. Căci da, și Smaranda are deja fanii ei, în jur de 174.000 doar pe această rețea de comunicare. Smaranda a luat-o pe urmele lui Selly, mai mare decât ea ca vârstă, dar nu cu mult și își expune viața aproape zi de zi. Are de la cine învățat, căci Selly se bucură deja de 2,3 milioane de abonați la contul său de Youtube.

Relația actuală nu este însă pe placul fanilor vloggerului, căci mulți spun că i-a stat mai bine cu Magda, prima lui iubită. Cum vorbim despre o lume a vloggerilor, în care like-urile, share-urile și comentariile sunt tot ce contează, nici Magda nu s-a lăsat mai prejos.

Magda are 320.000 de abonați

A strâns la canalul ei de Youtube 320.000 de abonați și se bucură de o popularitate ceva mai mare față de cea a Smarandei, actuala băiatului care i-a înnebunit pe adolescenții din România. Magda postează des videoclipuri pe Youtube, în special tutoriale de make-up ori sfaturi pentru liceeni. Fata se bucură de un real succes în această industrie, iar tineri care ea sunt foarte mulți. Așadar, viitorul e online mai mult ca sigur!

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×